- Konuyu Başlatan
Altına bir takoz yada tahta filan koy en azından kızaklama şansı olmasın.
yok hocam bana mısın demiyor. yaklaşık yerde yarım metre kar var. yarın tekrar deneyip buraya yazarım.ilginiz için çok teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altına bir takoz yada tahta filan koy en azından kızaklama şansı olmasın.
yok hocam bana mısın demiyor. yaklaşık yerde yarım metre kar var. yarın tekrar deneyip buraya yazarım.ilginiz için çok teşekkür ederim
Kerem sizin orada hayat harbiden zor geçmiş olsun umarım çözülür ama baktın olmuyor fazla zorlama.
Abi benim ihmalkarligimdan oldu aslinda. Arada bi kilitliyodu yikayinca, usta gel degistiririz dedi ben de duzeldi diye gitmedim aksamina bi sokakta geri geri gelirken dagildi iyice.Tüh keşke ileri geri hafif hafif oynatsa idin ya.
Abi benim ihmalkarligimdan oldu aslinda. Arada bi kilitliyodu yikayinca, usta gel degistiririz dedi ben de duzeldi diye gitmedim aksamina bi sokakta geri geri gelirken dagildi iyice.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen usta da oyle dedi simdi ondan dolayi aklimda 10.000 km.de bi kontrol ettiriyorumAnladım kardeşim ya değilse o kadar kolay dağılması pek mümkün değil. Evet soğuk hava da kilitliyor ama dedim gibi açılır. Bununla geçmiş olsun Allah vermesi yolda giderken de kilitler idi. Reno aracım da bir kaç kez başıma geldi benim sanırım 80-90 ile giderken birden teker kilitledi birde baktım arkamdan gelen araçlar üstüme geliyor