Astra h aux girişi hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakir99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Link atarmısın bana 2007 model aracında tech2 ile aux aktif edeni .

Bakın aux sonradan yapılmaz demiyorum . Sizin aracınıza yani 06.2007 üretim öncesi araçlarda kullanılan ana üniteler ile aux aktif olmaz . Menü ekrana gelmez . Sanırım bu daha Türkçe oldu ;) ana ünite değişerek 10 dan fazla araca ben aktif ettim o yüzden kavramları karıştırmayın ...

Link bekliyorum ...

Aktif etmek dediğiniz radyodan cd ye geçerken bastigimiz tuşa basarak aux a geçmesi mi aktif olmasi ? Yani ekranda aux yazması gerekiyor o zaman aux aktif oluyor değil mi ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aktif etmek dediğiniz radyodan cd ye geçerken bastigimiz tuşa basarak aux a geçmesi mi aktif olmasi ? Yani ekranda aux yazması gerekiyor o zaman aux aktif oluyor değil mi ?

O tarif ettiğiniz çalıştırmak . Aktivasyon Tech2 ile yapılıyor . Teyp auxlu olarak seçiliyor ve kod index ile audio index girişi yapıyorsunuz . Bunun sonrasında ekrana menüsü geliyor . 2008 sonrası teypler zaten aux lu olduğu için sadece düzgün çalışması için belirli indexler giriliyor yoksa takar takmaz menü gelir mesela ...

https://vimeo.com/171150074

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu videoda ki araç kaç model yüksek bir model araç bizim ekran böyle değil düz bu ekran farkli şimdi ben servise gidip aux u aktif ettirsem yani mod değişime aux yazısı çıksa aux u secebilsem , soketi takip çalıştırır miyim

Bu videoda ki araç kaç model yüksek bir model araç bizim ekran böyle değil düz bu ekran farkli şimdi ben servise gidip aux u aktif ettirsem yani mod değişime aux yazısı çıksa aux u secebilsem , soketi takip çalıştırır miyim

O araç 2005 model ve teyp 2013 üretimi montajını ben yaptım, ekran renkli olmuş sarı olmuş tetris vs olmuş fark etmez . Menüler bunlar gibi olacak .

Anlatmaya çalıştığım şeyi inatla anlamıyorsunuz 2007 model teyplerde bunlar olmuyor ayrıca paylaştığınız linktekilerde zaten sonunda bununla karşılaşmış . Kısa ve net yazıyorum . Ana üniteyi üst model bir araçtan çıkma ile değiştirmeden aracınız üzerindeki teyp ile aux yapamazsınız .

Kolay gelsin

https://youtu.be/tKCs58aycyw

Aux girişi buyrun 6 kanal bir teybe yapılmış teyp de uyuyor görüyor bu nasıl oluyor

Dostum bu Aux girişi mi ? External - in girişi!!! Kavramlar konusunda çalışmanız lazım ...

Aux-in = stereo ve teyp üzerinden kontrol edilir .
External - in = mono ses ve kontrol edilemez , harici işlem gerektirir.

Paylaştığınız ilk resimdeki kablo Aux kablosudur . Aracınız da external - in ile ilgili hiç bir tesisat yoktur ...

Geri