Astra H Benzinli Araç 4 Bin Deviri Geçmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
iyi akşamlar 2ay önce aldığım aracım 2009 model 1.6 benzin lpg z16 xer motor
Araç 4 bin deviri geçmiyor 2 2.5 devirlerdede araçtan garip ses geliyor buji ateşleme bobini değişti bu sorunla karşılaşan veya yardımcı olabilecek biri varmı

Bu olaylar benzinde oluyormu ? Öncelikle sorun LPG denmi kaynaklı bunu öğrenmeye çalışalım.

Hocam şimdi araçta titreme oluyor mu ? 4 bin deviri araç dururken geçmeyebilir normaldir anca hareket halindeyken geçmesi lazım. 4 bin deviri geçemediğini nasıl tespit ettiniz ve en önemlisi 2500 devir civarında gelen ses nasıl birşey tarif edermisiniz.

Hocam şimdi araçta titreme oluyor mu ? 4 bin deviri araç dururken geçmeyebilir normaldir anca hareket halindeyken geçmesi lazım. 4 bin deviri geçemediğini nasıl tespit ettiniz ve en önemlisi 2500 devir civarında gelen ses nasıl birşey tarif edermisiniz.

Araç boştayken geçiyor 4 bim deviri Fakat hareket halindeyken geçmiyor ve araç düz yolda maksimum 110 120 kö geçmiyor ayrıca boğuk bir ses geliyor 2 2.5 devirde

Hocam açıkcası fikir yürütemiyorum, ateşleme sistemi değişti yazmışsınız aracı ne sıkıştırıyor bakmak lazım. Size iyi bir usta lazım. ALLAH yardımcınız olsun.

Hocam açıkcası fikir yürütemiyorum, ateşleme sistemi değişti yazmışsınız aracı ne sıkıştırıyor bakmak lazım. Size iyi bir usta lazım. ALLAH yardımcınız olsun.

Mahrumiyet bölgesindeyim işin açıkcası şınakta görev yapıyorum sağlam usta yok 2 hafta önce subaplarını değiştirdik buji ve ateşleme bobinleri değişti sorunlarım çözülmüştü bu sorun yeni türedi eksantrik sesnsöründen yapabilirmi acaba hocam bu arıza

Eksantirik sensörü veya Krank Devir Sensörü adına ne derseniz deyin bu sorunu yapabilir, işte bunu tespit edebilecek sağlam bir usta lazım (bilgisayar veya tech cihazıyla). Kızıltepede çalıştığım dönemde Mardin merkezde Opel Babayiğit diye bir servis vardı akıllı ustalardır, imkan bulursanız gitmenizi öneririm.

Eksantirik sensörü veya Krank Devir Sensörü adına ne derseniz deyin bu sorunu yapabilir, işte bunu tespit edebilecek sağlam bir usta lazım (bilgisayar veya tech cihazıyla). Kızıltepede çalıştığım dönemde Mardin merkezde Opel Babayiğit diye bir servis vardı akıllı ustalardır, imkan bulursanız gitmenizi öneririm.

Namını bende çok duydum o ustanın araç bu şekilde yaklaşık 120 km yol yapacak skıntı yapar mı acaba

Fazla zorlamadan gidilebilir diye düşünüyorum sonuçtan bilgilendirseniz sevinirim. Sorunu bende çok merak ettim.

Geri