- Konuyu Başlatan
Kitaptaki fotografi attim orada amper yazmiyor kiBak kitapda kaç ise tak üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kitaptaki fotografi attim orada amper yazmiyor kiBak kitapda kaç ise tak üstad
O sayfanın devamı olmadı 7.5 amper orasıKitaptaki fotografi attim orada amper yazmiyor ki
O sayfanın devamı olmadı 7.5 amper orası
F gitmiş sanki f gitmiş ise akü boşalmıştır yeni akü alcan
Aku de bu durumda kontagi actigim gibi elektrik gidiyor ariza lambalari bazen yanip sönüyor anlamadim nasil bir ariza
Akuyu daha yeni aldim zaten 3-4 hafta oldu aku kutup basini sokmustum ondan sonra gitti ancao menzil 0km gosteriyor dolu bi aku takip bir deneyeyim en iyisiF gitmiş sanki f gitmiş ise akü boşalmıştır yeni akü alcan
Evet bir dene öyle üstadAkuyu daha yeni aldim zaten 3-4 hafta oldu aku kutup basini sokmustum ondan sonra gitti ancao menzil 0km gosteriyor dolu bi aku takip bir deneyeyim en iyisi
Cok teşekkür ederim sizi de yordum suan aku bulamam haftaya denerim buraya bilgilendirme yaparim tekrar teşekkürler.Evet bir dene öyle üstad
Hocam hafta sonu sarj ettim calistirdim biraz sürdüm sorun yoktu pazar gunu araci garaja koydum bugun denedim aku yine boşalmış. Mars yapinca elektrigi kesiyor ve derece kosminda yone f cikti galiba elektrik kacagi var. Tavan lambasi yanip sonmeye basladi anahtari kontaktan çıkarınca. Nereden kacak olabilir?Ö.d Üstad şarj ettir dene ama çok gitme Üzerine olursa alırsın yada garantiye ver aküyü