ben bugün aracımla tam 90 km yol yaptımmmm
çok mutluyummm, bendede astra classic 3 kp var. hiç biyerinde takurtu tukutru yok allaha şükür amörtisörlerinide çok beğendmm gayet iyi yani

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben hiç sesimi çıkartmıyayım bari. 2011 modelde bile ses geliyorsa. Benim 7-8 ay öncesine kadar aracımda ses felan yoktu. Yalnız sesin nerden geldiğini bende tespit ettim. Biri kadrandan, diğeri tavan lambasının oradaki plastik parçadan. Plastik parçayı çıkarıp ses gelmesini hallederim onda bisey yok ama kadranın nasıl söküldüğünü bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba! Vidalar nerede ve nasıl sökülür ?
sayın abım eger ustalıgına guvenıyosan nerden sokulcegını ogrenırsen sok ama ordakı rahatsız edıcı sesı veren parcayı sokmen ımkansız sokup taksan bıle gene aynı ses gelıyormus babamda sokmeye calısmıstı ama sokturmedım orayı bı sekılde ızole edıyorlar cok bısey tutmaz ben servıse goturmenı ısterım hıc ugrasma bence
Benim astra 2005 model. Dediğim gibi yakın bir zamana kadar benim ses şikayetim filan yoktu. Hiçte sökülmedide orası ama, sanırım zamanla esnemeye başlıyor o parça. Aslında doğru diyosun, hiç uğraşmim. Servise götürsem adamlar bilirler nerden ses geliyor, bu sebepten kaç kişi gitmiştir. Nerelerde sorun var hallederler.