Astra H direksyon tikirtisi..!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur akca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bugün aracımla tam 90 km yol yaptımmmm :D çok mutluyummm, bendede astra classic 3 kp var. hiç biyerinde takurtu tukutru yok allaha şükür amörtisörlerinide çok beğendmm gayet iyi yani

bendede gostergede bir tıkırtı var bazen sınır bozucu sevıyede oluyor ama alıstım artık :)

ALALI 40 GÜN OLDU
4000 KM OLDU
TAŞLI YOLLARDA SOL CAMIN ALTINDAN TAKIRTI GELIYOR.
AMA ASFALTTA SES YOK
SİNİR OLUYORUM...
:sorry::sorry::sorry::sorry:

arkadaslar bugun servıse gıttım sıkayetımı anlattım haftaya randevu verdıler ızole edıcekler kadranın oldugu yerı aracı garantılı olan varsa gıdıp yabtırabılır servıstekı beyfendı aracın dıreksyondan once ılk darbeyı ordan aldıgı ıcın oranın ses yabtıgını soledı ızole edınce bı sıkıntı kalmazmıs gorucez bakalım :D

Valla ben hiç sesimi çıkartmıyayım bari. 2011 modelde bile ses geliyorsa. Benim 7-8 ay öncesine kadar aracımda ses felan yoktu. Yalnız sesin nerden geldiğini bende tespit ettim. Biri kadrandan, diğeri tavan lambasının oradaki plastik parçadan. Plastik parçayı çıkarıp ses gelmesini hallederim onda bisey yok ama kadranın nasıl söküldüğünü bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba! Vidalar nerede ve nasıl sökülür ?

Valla ben hiç sesimi çıkartmıyayım bari. 2011 modelde bile ses geliyorsa. Benim 7-8 ay öncesine kadar aracımda ses felan yoktu. Yalnız sesin nerden geldiğini bende tespit ettim. Biri kadrandan, diğeri tavan lambasının oradaki plastik parçadan. Plastik parçayı çıkarıp ses gelmesini hallederim onda bisey yok ama kadranın nasıl söküldüğünü bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba! Vidalar nerede ve nasıl sökülür ?

sayın abım eger ustalıgına guvenıyosan nerden sokulcegını ogrenırsen sok ama ordakı rahatsız edıcı sesı veren parcayı sokmen ımkansız sokup taksan bıle gene aynı ses gelıyormus babamda sokmeye calısmıstı ama sokturmedım orayı bı sekılde ızole edıyorlar cok bısey tutmaz ben servıse goturmenı ısterım hıc ugrasma bence

Bendede tıkırtı var direksiyonda tıkır tıkır mil dönüyor gibi km halatındanmış miyadını doldurmuş yan sanayi takarsak yine olur dediler orjinalide 75 ytl civarı+işçilik.

sayın abım eger ustalıgına guvenıyosan nerden sokulcegını ogrenırsen sok ama ordakı rahatsız edıcı sesı veren parcayı sokmen ımkansız sokup taksan bıle gene aynı ses gelıyormus babamda sokmeye calısmıstı ama sokturmedım orayı bı sekılde ızole edıyorlar cok bısey tutmaz ben servıse goturmenı ısterım hıc ugrasma bence

Benim astra 2005 model. Dediğim gibi yakın bir zamana kadar benim ses şikayetim filan yoktu. Hiçte sökülmedide orası ama, sanırım zamanla esnemeye başlıyor o parça. Aslında doğru diyosun, hiç uğraşmim. Servise götürsem adamlar bilirler nerden ses geliyor, bu sebepten kaç kişi gitmiştir. Nerelerde sorun var hallederler.

Benim astra 2005 model. Dediğim gibi yakın bir zamana kadar benim ses şikayetim filan yoktu. Hiçte sökülmedide orası ama, sanırım zamanla esnemeye başlıyor o parça. Aslında doğru diyosun, hiç uğraşmim. Servise götürsem adamlar bilirler nerden ses geliyor, bu sebepten kaç kişi gitmiştir. Nerelerde sorun var hallederler.

aynen ole abıcım hıc ugrasma teyp olsa falan tamamda orası bıraz hassas bolge bısey mısey olur ordakı sılecege benzeyen plastık tıkırdıyo elleyınce gecıo oraya bısey yabıcaklar hallolucak ben konustum servıstekı beyfendı hemen anladı anlatmama bıle gerek kalmadan ızole edıcekler ıste haftaya, bastan ben dıreksyon sandım korktum sımdı ıcım rahat bı plastık parcası yalnız:)

Son düzenleme:
Ve sonunda kurtuldumm:)arkadaslar uzun suredır duymaktan bıkıtıgım o kadran sesınden servısın kadranı ızole etmesıyle kurtuldum.dunden berı bınıyorum cakıl taslı yolllara bıle gırdım tık yok masalah opel erdemıre cok tesekkkur ederım bana gosterdıklerı ılgıden alakadan ve hızmetınden dolayı cok memnun kaldım. aracımı ılk 15.00 bakımına goturdugumude pek memnun kalmamıstım bu bayııden ama 1.5 senede baya bı ılerleme kaydetmısler bravoo

Geri