astra h elegance ve cosmo acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galiba cosmo olacak fiyatta anlaşabilirsek tabi...

34,500 fiyat nasıl cosmo için?

fiyat kısmı daha çok sizin cebinizi ilgilendirir...:) ben aynı paralara manuel elegance veya cosmo da bulmuştum ama cam tavan olayı komple değiştirdi fikrimi ve enjoy aldım...on numara bir olay...sadece tavsiye benim ki..sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin zevki birinci mevki: :)

maalesef kaçırdım cosmoyu. iş çıkışı arabaya bakmaya giderken(ümraniyeden taa büyükçekmeceye) satıcı aradı ve arabayı sattığını söyledi. yok böyle bişey ben o kadar yol tepmişim arabayı sattım boşuna gelme dedi bana yaa ki 1 saat önce de haber vermişim geliyorum bekle beni diye. aradığında temdeydim gişeleri falan geçmiştik ve geri dönebilmek için beylikdüzüne kadar gitmem gerekti. servis ilk orda durduğu için.

maalesef kaçırdım cosmoyu. iş çıkışı arabaya bakmaya giderken(ümraniyeden taa büyükçekmeceye) satıcı aradı ve arabayı sattığını söyledi. yok böyle bişey ben o kadar yol tepmişim arabayı sattım boşuna gelme dedi bana yaa ki 1 saat önce de haber vermişim geliyorum bekle beni diye. aradığında temdeydim gişeleri falan geçmiştik ve geri dönebilmek için beylikdüzüne kadar gitmem gerekti. servis ilk orda durduğu için.
gecmis olsun kardesim nasip meselesi..
ama bak elegance 2009 easytronik alirsan zaten tüm ekstralar icinde hatta sabit hiz ayarlayicisi..kararan ayna..yagmur sensoru.vs...benim var tek acilir cam tavan yok...gerisi full

Her işte bir hayır vardır diyerek içimize attık isyanımızı :))

cam tavan dezavantaj turkıye de...

Elagance olanın km si çok düşük. Bunu düşün derim ben tabi tercih meselesi..

abi olay bitti maalesef. cosmoyu kaçırdım. elegance da gittim gördüm ama aklım cosmoda kalınca hiç içime sinmedi. elegance çok piyasada ama cosmo istiyorum ben.

Classic III adı altında 2010'u satılıyor. Fiyatları da uygun. Bakmanı tavsiye ederim. Garantili garantili binersin.

Geri