Astra H Far düğmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecenin 2sinde aşşaya arabaya indirdiniz beni meraktan deneyecem diyede bende de öyle bişi yok, yoksa bizim arabalarin far açma tuşunun basılabilme özelliğini eksik mi yapmişlar :)

neonal' Alıntı:
Aslında üşenmeyip kullanma kılavuzunu okusak ne güzel olur. Bu sorunun cevabı kesin wardır :)
Tüm klavuzunu arabayı aldığım akşam oturup okumuştum öyle birşeyden söz edilmiyor

Bir daha bak istersen gözden kaçabiliyor. Ben de ilk aldığım zaman okumuştum kılavuzu ama unutmuşum havalandırmayı cama verince kompresör düğmesinin tutmadığını. Buraya üye olduktan sonraki ilk mesajım bununla ilgiliydi. Hem de bozuldu zannetmiştim bi çemkirmiştim opele. Servise falan gidecektim. Hatırlayan vardır belki. Sonra yardımlar neticesinde bişe olmadığını anladım. Sonra kullanma kılavuzuna bi baktım ahanda yazıyo. Sana tavsiyem index i kullanarak bir daha bakıver bi kaybın olmaz. Belki daha enteresan bişeyler bulursun. Ben de merak ediyorum acaba o düğme ne işe yarıyo. Bnm arabada iç aydınlatmayı açıyo :)

kıracak gibi kuvvetlice bastırmak lazım düğmeye. Auto konumu bende de var ve kuvvetli basınca içe gidiyor ama auto kunumuyla ilgili olduğunu sanmıyorum. Ve kitapçıkta bende göremedim bir açıklamasını. ayrıca hiçbir işlevi olduğunu sanmıyorum bende bir anlam vermedim ama yüklenince içe gidiyor işte...

papirus arkadaşım; denemedim ama kılavuzda da yazdığı üzere ve hergün çevirdiğim bir düğme olduğu için şunu diyebilirm: sadece sola ve sağa dönüyor..sen düğme yuvasının içine bastırmışsın sadece..bence:)

arkadaşlar far düğmesini içeri basıp sağa doğru cevirince far acma düğmesi sökülme konumuna geliyo yani sizlik bir durum değil.sonra geri cekiyosun ve düğme yerinden cıkıyo..

pzeronero' Alıntı:
sen butonu kırmış olma :) :) :)
bencede...
bende denedım taş gibi yerınde duruyo..

setapxxx' Alıntı:
arkadaşlar far düğmesini içeri basıp sağa doğru cevirince far acma düğmesi sökülme konumuna geliyo yani sizlik bir durum değil.sonra geri cekiyosun ve düğme yerinden cıkıyo..
oh be cvp geldi yoksa biz burda kafayi patladirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri