Astra H Far içi Led park Lambaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugun servise gittim sordum malesef klipsli degilmiş..

bugun servise gittim sordum malesef klipsli degilmiş..
Canın sağolsun boşver,eskiden klipsli farmı vardı?Opeli bozar böyle klips işleri.

opelinde klipsli fakat fabrikadan çıkarken çok güçlü bir silikonla yapıştırmışlar. yani açılması imkansıza yakın. açılırsada ısıtarak ve kanırtarak açılır ki o da ayrı bi mevzu...

opelinde klipsli fakat fabrikadan çıkarken çok güçlü bir silikonla yapıştırmışlar. yani açılması imkansıza yakın. açılırsada ısıtarak ve kanırtarak açılır ki o da ayrı bi mevzu...
En iyis hiç kurcalamamak,açılınca buğulanır durur neme lazım.

umutkaragun gercekten cok ama cok tesekkur ederim yardımcı oldugun icin, tam anlamıyla aradıgım sey bu, aydemir otoyla (selim bey)(05389200404) gorustum aradım xenon farlı astra H lara 280 liraya uyguluyorlar. hem avrupa yakasında hemde anadolu yakasında yerleri var. tek merak ettim buharlanma konusu acılıp kapandıktan sonra buharlanma yaparmı? bir ilaç sıkıyoruz bu buharlanmayı onluyor dedi bu konuda bilgi verebilcek arkadaslar varmı acaba?
anadolu yakasında neredeymis acaba yeri bilgin varmı?

kısmet napalım artık acmıycam ztn opeldeki topram garantiden farları degiştiriyor öle led park takıp binmeye devam.) gokhan arkadasım asıl yerleri karsıdaymıs ama adamın kendi evinde garajı varmıs orayada randevuyla alıyormuş acıbademin ustundeki o agacın altı kafeyi bilirsin hemen onun ustundeki villalardan birinde yapıyor. anlıycan biras zengin bi abimiz. ))

bende aracima yuapmistim. kazada olunca gitti :8

Arkadaşlar ben far altina yapilan led'lerden aldim ama aldiğim yer bana parklara bağliyican dedi benimde tecrübem olmadiğ için bu konuda ben parklari bulamadim bana bi yardim edebilir misiniz... Saygilarimla...

Yardım edecek kimse yok mu acaba... :)

sen yapamazsın anlamıyorsan kardeş götür bi elektrikçiye üç beş liraya hallederler hemde daha sağlam olur

Geri