Astra h folyo kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VHP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VHP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar 2009 beyaz astra h aracımın tavanını sıyah parlak folyo kaplatmayı dusunuyorum bırde aynaları karbon sızce kaplatayımmı??ne dersınız??

güzel durur bizim burda da var tavanı parlak siyah kaplanmış astra..gerçekten hoş duruyo ancak trafikte sorun olur ruhsata işletmeniz gerekli çift renk olarak..

tavana evet ama aynalar için aynısını söyleyemeyeceğim karbon çok basit gösteriyor bana göre ayna kapaklarınız beyaz değilse beyaza boyatın tavana folyo camlara film çok güzel bir görüntü çıkar...

cok tskrler arkadaslar aynalar beyaz zaten boyatmaya (avatardakı arac) gerek yok ozmn tavanı yapım ben folyo ruhsata ısletme olayı zahmetlı ve malıyetlı bı ısmı hıc öle bısı yaptırmadım

manısada oldugum ıcın pek bı sorun cıkarcaklarını sanmıyorum sonucda yıllardır göruyorum pıyasada normal fılmle camlardan ıcerısı gözukmuyo bırsuru arac var pıyasada ama tavanı tabı bılmıyorum bakarım bı caresıne onunda artık yapıcak bısı yok cıft renk ısletmek zahmetlı ve maddı agır bısımı ya bılen varmı

ruhsata işletmek boya değişimindeki işlemler gibiyse zahmetli bir iş, işin içine tüvtürk,trafik tescil ,ek-1 evrakı doldurmak muayene ücreti,ruhsat ücreti vs giriyor

ruhsata işletmek boya değişimindeki işlemler gibiyse zahmetli bir iş, işin içine tüvtürk,trafik tescil ,ek-1 evrakı doldurmak muayene ücreti,ruhsat ücreti vs giriyor
aynısı soyledıler abı cıft renge gırıyor dıye sokturdum arkadasın arabayı temızlemesı bı dert kendı aracımıda sokturdum macera arama derım bazılarının tavanı soldurmuş folyo ben yasamadım basıma gelmedı ama tavsıye etmem bır anlık heves bence:D

biz dayıma corsa alırken adamın biri insignia almış araç muayneye girmeyecek sadece tesbite gidecek diye bas bas bağırıyordu :) sanırım çift renk işletilirken sadece tüv türk istasyonunda tesbit yapılıyor...

biz dayıma corsa alırken adamın biri insignia almış araç muayneye girmeyecek sadece tesbite gidecek diye bas bas bağırıyordu :) sanırım çift renk işletilirken sadece tüv türk istasyonunda tesbit yapılıyor...
evet işte muayeneden kastım oydu sonucta tüvtürke gidecek

ooo cok zahmetlı bı ıs ozmn ben hıc bulasmıyım buna :D

Geri