Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vectra varken tavana parlak siyah yapmıştım, Sunroof olduğundan dışardan panoramik tavan gibi duruyordu, poliste yada muayene de sorun olmamıştı. Gözlerinden kaçtı belki de.
Vectra varken tavana parlak siyah yapmıştım, Sunroof olduğundan dışardan panoramik tavan gibi duruyordu, poliste yada muayene de sorun olmamıştı. Gözlerinden kaçtı belki de.
yok emre bende senın gıbı gectım 2010 hazıranda 2011 de şıkayet olmus neden sıyah tavan folyosuna bıse demıyonuzda suna bısey dıyonuz dıye tartışma olmus sorun cıkmış bızım burdakı tuvde alayını sökturdu hala sökturuyor anlamış degılım ya cıft renk muhabetıne 100 120 tl arası masrafı var ugrasmaya degmez dıye söktum temızlemesı bı dert 2,5 lıtre benzın harcadım pasta cıla derken teşke yaptırmasaydım dedım sonra arastırdım 2 yıl garantı veren komple arac gıydıren fırmalar var bızım folyo sokulse bıle böyle ugrasmassın ne folyo atar ne yanar dıye soyledı bende daha bulaşmadım muayne gelıyor dıye
Ben yaptırdım ve ilginçtir ruhsata işletmem 60 tl civarı bir ücret ve hiç zahmetli olmadı. Ama ben lpg ile beraber işletmiştim gecen sene. Muayene istasyonundayken renk iştelecem diyosunuz adam gelip bakıyor ve gidiyor sonrasında ise size gerekli evrakları veriyor.Açıkcası uzatmadan şöyle söyleyim işletmesi zahmetli bir olay değil çok rahat işletirsin masrafı 50-60 arası yaptırmıştım ben tam hatırlamıyorum suan nedir ne değildir.O gunden beri kızılayda iki kere çevirmeye girdim ve çift renk işli oldugunu görmeseler folyoya ceza yazacaklardı.Kısacası hevesliyseniz 3 e 5 e bakmayın düzgün bi yerde çektirin bişey olur diyede korkmayın millet ne arabaları folyoluyo.Ruhsata da boş ve paralı bir vaktinizde işletin keyfini çıkarın derim şahsi görüşüm.