Twinport motor sağlamdır opel motorları genelde öyledir bakımı zamanın da yapılsın yeterli sorun çıkmaz birde bilen usta elinde supap olduğunu sanmıyorum bence kompresyon testi yaptırım önce supap sorunu pek sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2012 aynı arıza bende de var. Havalar Çok soğuk olduğunda motor ısınmadan hareket edersem yapıyor. Çalıştırıp rölantide 5 dk calisip hareket edersem yapmıyor.Merhabalar, Aracım 2011 model Opel Astra H kasa, 1.6 Benzin/Lpg (landırenzo)
Sizin sorununuza benzer bir durumu ben de yaşıyorum. arabayı çalıştırıp hareket ettikten sonra, ilk yavaşlamamda, yani gazı kesip debriyaja basmamda stop ediyor. ama sonra gaza basınca geri çalışıyor. değişik bir durum.
ben de Kahramanmaraş'lıyım ama Ankara'da yaşıyorum. acaba hangi ustaya gittiğinizi mümükünse öğrenebilir miyim? malum işi iyi bilen ustaya rastlamak zor.
Aynı arıza benm başımda var. Astra 2012 h 1.6 LPG landirenzo. Şuan benzinde kullanıyorum. Motor ısınıp hareket edersem stop ediyor. Duracağım zaman değişik ses geliyor stop edecek gibi oluyor. Acaba benimde termostat arızası olabilir mi?Dostlar belki sorunumun nasıl çözüldüğünü bilmek isteyen olur o sebepten yazayım. Sorun termostat ile ilgiliymiş. Termostat görevini düzgün yapmadığı için motor ısınmıyormuş. Motor ısınmadığı içinde boğulmalar ve stop etme sorunu yaşanıyormuş. termostat değişince sorun kalmadı.
aynı sorun bende de var 2012 model 125binde motor soğukken vites küçültürken stop ediyor. sorunu çözdüğünüzde yazar mısınız.Merhabalar, Aracım 2011 model Opel Astra H kasa, 1.6 Benzin/Lpg (landırenzo)
Sizin sorununuza benzer bir durumu ben de yaşıyorum. arabayı çalıştırıp hareket ettikten sonra, ilk yavaşlamamda, yani gazı kesip debriyaja basmamda stop ediyor. ama sonra gaza basınca geri çalışıyor. değişik bir durum.
ben de Kahramanmaraş'lıyım ama Ankara'da yaşıyorum. acaba hangi ustaya gittiğinizi mümükünse öğrenebilir miyim? malum işi iyi bilen ustaya rastlamak zor.
Motor sogukken bi komprasyon testi yaptirin oncelikle motorunuz saglammi bi kontrol ettirin. saglam ise baska yerlere bakalim. Cunku genelkille subap sorunlarinda bu skintiyi yapiyor.aynı sorun bende de var 2012 model 125binde motor soğukken vites küçültürken stop ediyor. sorunu çözdüğünüzde yazar mısınız.