Astra H GTC Degisik far(LED) uygulamasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uhdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam o halde su fuara bi gideyim fotograf makineside goturecegim yanimda orada gorduklerimide sizinle paylasirim.

moskovada yasadigim icin araci buradan aldim buradaki motor tipleri biraz oradakinden farkli bende 1.8 benzinli 140 beygir astra gtc var. aldigimda opc line 1 paketini uzerinde yuklu istedim. spoiler ve xenon farlar ve bumper ve 17" jant yuklu geldi.bunlarin disinda yapilabilecekleri size soracagim tabiki oldukca amatorum modifiye konusunda. ogrenecegim ;)

onumuzdeki hafta fuar goruntulerini paylasirim sizlerle.

aa süper o zaman çoğu şey hazır gelmiş, 1.8 motor perf mod kaldırır bence motora yönel

evet sonradan almaya birdaha gucum yetmez diye ilk aldigimda birkac seyin olmasini istedim ama bir sure sonra var olanlar yetmemeye basladi. sanirim bu modifiye hastaligi boyle basliyor. :)

gercekten guzel uygulamalar olmus aytekin bey ancak benim bunlari almam icinturkiyeye gelmem gerekiyor :(

gercekten guzel uygulamalar olmus aytekin bey ancak benim bunlari almam icinturkiyeye gelmem gerekiyor :(

kargoyla farları gönderirsiniz yapıp tekrar kargoyla gönderirler tercih sizin tabi sitede dtvolkan nickli arkadaşımız vectra sına yaptırmış

audi ne daha güzel seyler yapabilirsin bence

Audi ledli day light ları çıkardağı günden beri ben aracıma bu uygulamayı yapmak istiyorum ancak maalesef mevcut ürünler aynı görüntü ve kaliteyi vermiyor.

Zevk meseli tabii ama bence hiç bulaşma bu işe. Yukarıda da dediğim gibi bu led şeritler maalesef Audi'deki görüntüyü vermeyecek sana. Yapılan birçok uygulama gördüm hepsinde de sanki farın içine neon takmışsın gibi duruyordu. Audi bu işi yaparken farın içindeki reflektörleri vs de ayarlıyor. Sonradan şerit taktığında bu tür bir tasarım olmadığından sonuç fiyasko.

Dediğim gibi bn olsam paramı arabamı daha güzel ve şık gösterecek şeylere harcardım

bence bu şerit ledler çok kötü duruyo ya orginal inin çıkmasını bele yada direk angel...

ben led uygulaması yaptım çok memnunum hiç bir agrızada göstermiyo bakan birdaha bakıyo ve kaç kişiye sorduysam çok başarılı olmuş diyoo

Geri