astra h güncel ecu yazılımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h için son cıkan guncel yazılım nedir acaba 2004 model benim arac birde yazılımla duzenleme yapılıp arac 1-2-3 vitesteki yavaslıgı gidermi guclenirmi

böyle bir güncelleme yok ancak tek yolu çıkarsa(6 yıldır çıkmadı bundan sonradazor) chip alıp 5-10hp katarsın çok hafif kıpırdar vites atışlarda kalkışlarda veya çılgınlık yapıp turbolarsın :)

anladım tşkler

Benzinliler de bi yazılım var diye biliyorum ama ayrıntılı bi bilgim yok. ezgene yaptırmış hatta. Öyle okumuştum. Forumda var. Araştırırsanız çıkar heralde.

arastıralım ezgene gorurse yasarsan sevinirim

eve ecu yazılımı var bizde attırdık arabaya ama bu sorun sadece makyajlı kasa astralarda var diye biliyorum ben ama..

makyajlı aksa nasıl oluyor hala cozmus değilim 2004 model benimki yazılımda ne değişiyor

eve ecu yazılımı var bizde attırdık arabaya ama bu sorun sadece makyajlı kasa astralarda var diye biliyorum ben ama..

Hakan'ın da dediği gibi öyle bir yazılım var.bu hafta sonu yaptırdık çünkü.
Makyajlı kasaların motoru da farklıdır (makyajsız kasa benzinliler 105, makyajlı kasa benzinliler 115 hp dir) kalkışlarda ve gaz yemede bizim araçlar sorunluydu bayağı.Mesela sokaklardaki tümseklerde yavasladıgımda hep 1. viteste devam ederdim çünkü 2 de yemiyodu gazı.Yazılımı yaptırınca bu olay kalmadı daha rahat alıyo şimdi..
Sizin aracın motoru içi böyle bir güncelleme yok ama.

makyajlı da nasıl anlıyacagım benim arabın makyajlı olup olmadıgını bendede yemiyo birle geciyorum tumsekleri 2 ile gecincde stop edecekmiş gibi oluyor

2007 Temmuz ya da Ağustos ayından itibaren makyajlı kasalar üretilmeye başladı.Motorlarda da kısmen değişim oldu.

Geri