Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ids(interaktif sürüş sistemi) direksiyon fren ve süspansiyonlar arasındaki senkronizasyonu saglayan bir sistemdir. üstüne basarak belirtmek isterimki "ids" astra h essantia dahil olmak üzere bütün astralarda mevcuttur. "easytronic" şanzımanla espPlus(elektronik stabilite programı) bü sisteme eklenmektedir. espPlus içinde UCL(manevra kontrol mantığı) de mevcuttur. espplus üç tekere kadar frenleme yaparak aracı dengelerken UCL ise araç dışa savrulurken ön tekerleklere fren uygular.

idsPlus ise komple yeni geliştirilmiş bir şasi olup normale göre araç 10mm daha alçaktır. İçinde espPlus beraberinde UCL, spor sürüş modu, parametre kontrollü elektro hidrolik direksiyon, sürekli süspansiyon kontrolü(CDC) mevcuttur.

teşekkürler.çok açıklayıcı bir şekilde yazdığın için ayrıca teşekkür ederim arabam dizel olduğu için zaten öyle bir problemi kalmıyor. en yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum kısmetse yaptırdıktan sonra ben de fotograflarını koyarım.

yardımcı olabildiysem sevindim, ben konu başlığındaki gibi h&r yay taktırdım çok memnunum tavsiye ederim. alman markalarından şaşma.)

hayırlı olsun

hayırlı olsun çok dengeli düşmüş ya :s

Arkadaşlar 2008 model astra aracıma H&R marka 35mm alçaltan yay taktırdım. Gerçektende mükkemmel bir görüntüye ve yol tutuşa sahip oldum ve üstelik konfor olarakta bence hiç farketmedi yada ben farkedemedim. 35mm aracı bence yeterince duşurdu burdan arkadaslara kesinlikle 35mm yay tavsiye ediyorum çünkü H&R alman markası ve gerçekten uzun araştırmalar sonucu her astrayı ayrı derecede düşürmekteler. türkiye distibirotoru pozitifotodan ayrıntılı listeye bakabilirsiniz. Ayrıca bilgi olarak söylemek isterim ki orjinal amortisorler 40mm ye kadar kaldırıyor daha fazla düşürmelerde spor amortisör gerekiyor aksi durumda amortisor oturuor ve işlevini gercekleştiremiyor. Performance Car bostancıdan 320ytlye aldım ve bostancı aydınlar amortisorde 50 ytlye montajını yaptırdım. Aynı gün bende once bi astra vardı o arkadasta eibach sportline 50mm taktırmış onları söktürüyordu:) araca daha yeni takıldı birhafta sonra tam oturunca tekrar fotoraflarını ekliycem.

dostum bende 2006 astra h var bende aynı marka helezon yay taktırmak istiyorum ama anlamadığım bişey var bu yaaydan alınca amörtüsörleride değişmek gerekiyor mu? 3,5mm alcam bende yardımcı olursan sevinirim

değişik açılardan da foto bekliyoruz...İlk tattırdıgınızda memnun kalmışsınız.Şimdi fikrinizde değişme oldumu...Çevrenizde farklı marka yay kullanan arkadaşlarınızla mukayese edip bir genel değerlendirme daha alabilirmiyiz...

Ben de 3-4 aydır 5cm kullanıyorum bakımada gırdı araba hiç sorun cıkmadı.Yol tutuşunu falan tahmin edersiniz kullanırken çok zevk vermeye başladı aracım;) ama konfor baya azaldı.Bu benım ıcın sorun degıl dersenız( ben öyle diyorum) mutlaka taktrın..Bundan sonrakı arabalarım da herzaman spor yay kullancam;)

Bende düşünüyorum. baya bi araştırdım bende markaları. en çok tavsiye edilen vogtland ve eibach. 5lik yay konfor bırakmıyor arabada adnan'ın dediği gibi. 3,5lük ideal gibi geliyor. (konfor ve görüntü açısından) ama aklımda önce jant var :)

Geri