Astra H Hakkında Yardım edermisiniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myalciin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence de fiyat iyi 2007 model araç 25000 tl' de hepten öldürür yapmayın lütfen..

O fiyat iyi..daha nekadar olsun sıfır araç.2007 model 25 bine ne alıyosun? O aracın aynısı var bende sadece 2008 model.20.000 kmde. 25 e vericeme yakarım o arabayı daha iyi.

O fiyat iyi..daha nekadar olsun sıfır araç.2007 model 25 bine ne alıyosun? O aracın aynısı var bende sadece 2008 model.20.000 kmde. 25 e vericeme yakarım o arabayı daha iyi.

Di mi ama.
Tabi diğer türlü kaskodan 29.000 tl yi alabilme durumu da yaktıktan sonra ortaya çıkabilir :)

http://www.sahibinden.com/opel_astr...-_ids_plus-84WQQaXQQ8434883WQQpXQQdisplayitem

Birde bu araç var 26000 TL'ye bırakıyor servis bakımlı debriyaj balatası 80000 de değişmiş çok güzel bir araç ama diğeride 2007 enjoy spor paket 18300km de diğeri bu arada kaldım.

bu aracı aylardır takip ediyorum ben.uzun zamandır satılık.çok özenerek yapılmış ama bir türlü satılmadı.iyi bir araştırma yaparak satın alınabilir bu.

İyi bir araştırma derken mesela önerebileğiniz bir yol var mı?

Adamlar Opis'i iyi tanıyorlar hatta Opisle Dükkanları komşu Opis Yetkili Servis belki araçda birşeyde olsa söylemeyebilir gibime geliyor o yüzden başka bir servise sokmayı düşünüyorum.

Daha başka araştırma yolu var ise önerilerinizi bekliyorum

Ankarada başka bir yetkili servis deneyebilirsiniz.Ya da tanıdığınız usta vs. var ise aracı lifte kaldırıp inceletebilirsiniz ön takımlar motor vs...
Ayrıca aracın ekspertizini kendiniz inceleyin.bakıma girdiğinde ki kilometre kayıtlarına bakın ve karşılaştırın, hangi işlemler uygulanmış görün.Ayıca aracı satan kişinin karşılıklı konuştugunuzda, sorduğunuz sorulara verdiği cevap şekilleride size fikir verebilir.

2. el alırken süpheci olmakta fayda var bence herzaman.
Sonuç olarak arabada birşey çıkmassa çok tatlı bir araca sahip olacaksınız.Zaten üzerindeki aksesuarların hepsi orj yazılanlara göre.Satın aldıgınızda aracı stock hale çevirip aksesuarları satarsanız en az 2000TL karda olursunuz.
Ortalama da 24 bin tl ye almış olcaksınız aracı.Çok avantajlı bence..

Önerileriniz için çok teşekkür ederim

Geri