ASTRA H için BARDAKLIK SORUNUNA(!) SON VEREN KOLÇAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi eyvallah ya adresi filan aldım en kısa sürede uğricam inşallah benim astra ya uyar bi sorun çıkmaz

abicim bu 27 tl lik kolçağı kullanan varmı acaba montajı nasıl yaptınız ? delik mi açmak gerekli acaba ?

mustafa bildiğin kadarıyla delik açmak gerekli. orta konsolun yan taraflarına delikler açılıyor sağlı sollu. oraya monte ediliyor. bir arkadaşım aabasına taktı böyle birşey ordan biliyorum.

uğur güzel sanki çok kaliteli diildir tabide iş görür ama ya enjoy modeli kullananlar kaçırmamalı bence ... ben düşünüyorum yolum düştümü alıcam kısmetse ...

abi hakketen şu 27 lik kolçağın montajı nasıl kafayı yicem biri tarif etsin adamlar bi kitapçık bile koymamış çinli değilmi hepsi aynı :D

aldınmı sen kardeş e monte edemedinmi ya ayakları açıyomuşun sonrada deliyosun o boş yeri galiba :)

bu kolçağı takan varmı arkdaşlar alıcam yolum düştüğünde ama montaj sorun flan varmı ???

http://www.hepsiburada.com/special-...ls.aspx?categoryid=260649&productid=otm301126

Bu adreste görülen kolçağı dün satın aldım bugün gelecek. Hem kargosu bedava hem de 2 günde teslimat yapılıyor. Hatırlatma olsun almayı düşünenlere...
naptın üstat geldimi ürün? bende almayı düşünüyorumda acaba nasıl taktın? nasıl durdu? takarken nereleri deldin? cok mu soru sordum? :)

yüksel aldı bu kolçaktan 2 gün önce sipariş verdi bende sipariş vericem ama tereddüt ediyorum önce bir yükselin araçta göreyim :)

Geri