sevgili opelim.net üyeleri ve opellere gönül veren dostlarım bi konuda yardıma ihtiyacım var sanırsam bu işlerde yeniyim, tecrübeli üyelerimizin görüşlerini görüşlerini merak ediyorum ve sorunum şudur: normal lastik ebatım 205-55-16 91H continental. arabayla gelen lastikti bu. ayda 2 kere boluya gidiyorum istanbuldan, ve ankarayada geçiyorum yani 1ayda en az 10günüm ankarada geçiyor. ben yoldayken ailemin aklı kalıyor hal böyleyken onlarında aklı kalınca bende huzursuz oluyorum ne yapabilirim diye düşündüm baktım araştırdım ve kış lastiği almamın yerinde olacağını düşünüyorum.. almak içinse önce babama mantıklı bir açıklama yapmak zorundayım,bunun içinde düşündüklerinizi yazarsanız sevinirimaklımda ki sorular ise şunlar
1) bu ebatlar dışında lastik alırsam arabam nası etkilenir? yada en iyi hiç bu ebatların dışına çıkmamak mı?
2) araştırmalarıma göre goodyear ug7 , michelin alpin serisi , birde continental arasından bir seçim yapmak istiyorum. sizce hangisi daha güven verir? performansı daha iyidir?
3) bu kış lastiklerinden birini kullanan arkadaşlarında yorumlarını paylaşmalarını rica etsem
1) bu ebatlar dışında lastik alırsam arabam nası etkilenir? yada en iyi hiç bu ebatların dışına çıkmamak mı?
2) araştırmalarıma göre goodyear ug7 , michelin alpin serisi , birde continental arasından bir seçim yapmak istiyorum. sizce hangisi daha güven verir? performansı daha iyidir?
3) bu kış lastiklerinden birini kullanan arkadaşlarında yorumlarını paylaşmalarını rica etsem