Astra H için Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhat20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhat20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2013 model Astra HB Classic 3 aracımı aldım. Allah kaza bela vermesin inşallah uzun bir süre kullanmayı istiyorum en az 10 yıl kadar. Araçta hem motorun hem de iç ve dış donanımın sağlığını korumak için önerileriniz nelerdir arkadaşlar. hem kullanım hem de bakım anlamında soruyorum.

hocam uzun vade dusunuyosanız sentetık yaglar kullanın biraz pahalıdır ama tavsıye ederım

Hayirli olsun.. O fiyata alinabilecek en iyi arabalardan biridir. Uzun omurlu kullanmak istiyorsaniz bakimlarini aksatmadan yaptirin degisecek parcalari daima orjinal olmali (benim aracimin paspasina kadar orjinal GM kullaniyorum.) boya korumasi, cilasi, pasta cilasi vaktinde yapilmali ekonomik tavsiyeye gelince araciniz eger LPG'siz ise bence hemen taktirmalisiniz. Km'de en az 7-8 kr tasarruf ediyor..

Opel Astra Classic III...

Arkadaşlar 2013 model Astra HB Classic 3 aracımı aldım. Allah kaza bela vermesin inşallah uzun bir süre kullanmayı istiyorum en az 10 yıl kadar. Araçta hem motorun hem de iç ve dış donanımın sağlığını korumak için önerileriniz nelerdir arkadaşlar. hem kullanım hem de bakım anlamında soruyorum.

bende 2013 model essentia confort u aldım..gaz taktırma konusuna hiç girmedim girmem de sonradan yok arıza lambası yandı.yok filitresini değiştir. yok muayeneden geçer mi diye kara kara düşün..ucuz mu litresi evet..ama satarken de ona göre fiyatı değişecek bunu unutmayın

kimseye sakın takma demiyorum herkesin kesesi ayrı zevki ayrı..

saygılarımla mltcdt

Geri