Astra H için ufak degişikler yapıcam sizin düşünceleriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş bekliyoruz resimleri artık...

pedal spoyler filan hoş şeyler değil bence daha prestijli hoş duracak şeyler lazım mesela yay al arabaya iyi bi son susturucu al egzos un sadece ucu kalın durmasın kötü oluyo bence komple kalın olsun

M@honi' Alıntı:
pedal spoyler filan hoş şeyler değil bence daha prestijli hoş duracak şeyler lazım mesela yay al arabaya iyi bi son susturucu al egzos un sadece ucu kalın durmasın kötü oluyo bence komple kalın olsun

bana kalsa herkesteki spoiler ımı takarım? :) yada sadece nikelaj egsoz başı mı alırım? .. aile arabası.. annem ablam babam biniyor kullandıgı oluyor..
o yüzden göze hoş gelecek dışta ufak degişiklikler düşüncesindeyim (SİMDİLİK) yay a karşıyım :( film+spoiler+egsoz başı :) kötünün iyisi ufak masraf orjinalligi bozmadan devam :)

HSG' Alıntı:
bana kalsa herkesteki spoiler ımı takarım? :) yada sadece nikelaj egsoz başı mı alırım? .. aile arabası.. annem ablam babam biniyor kullandıgı oluyor..
o yüzden göze hoş gelecek dışta ufak degişiklikler düşüncesindeyim (SİMDİLİK) yay a karşıyım :( film+spoiler+egsoz başı :) kötünün iyisi ufak masraf orjinalligi bozmadan devam :)
bende aynı senin gibi basladım arabayla oynamaya ama şimdi her gün bi yerini söküyorum yeni bişey koyuyorum bu işe başladın mı sonu gelmio valla ama cok zevkli bişey

egsoz başından ben de takmak istiyorum. corsa B var ben de resmi altta imzamda.
egsozda bir değişiklik yapmadan bunu takabiliyormuyuz? Fakat ses çıkartmasını istemiyorum. görüntü olarak sadece mümkün mü?

Mahoni ye katılıyorum egzoz ucu takma bence biraz bekle komple susturucu tak... spoyler ve pedal takımı çok şık durur uygulamadan sonra en yakın zamanda fotolarını isteriz...

egsoz başı güzelde eğer arkada etek yoksa acayip sırıtır...
ya baksana bu sem tuning yaylada ki dimi???
ışıkların ordaki ?????

Geri