Astra H Için Xeon Far

malibu' Alıntı:
ben biraz daha bekleyip fk'nın mercekli angellarının gelmesini bekliycem. sonra xenon taktırcam. merceksiz xenon içime sinmiyor.
Fk veya Sonar gibi markaları tavsiye etmem ama karar senin tabiki ...

ne taktırırsan taktır orjinali gibi olmayacaktır.Sonradan yapılan far değişiklikleri problem yaratıyo eninde sonunda,ama zevk tabi,mtec alırsan arıza lambası sorunu çıkartmaz,astra H için söylüyorum

Sonradan takılan mal orjinal gibi olmaz ama şimdiki xenon kitlerinin aydınlatması da mükemmel, taktıranların büyük çoğunluğu ben önceden görmüyormuşum demektedir, buna ben de dahil. Orjinalinin bilmem kaç bin euro olduğu kiti 300 euroya taktırıyorsun da daha ne istiyorsun? Takılırken yeter ki kablo izolasyonuna dikkat edilsin!!!!!!!!!

Saygılarımla.....

Evet sonradan kit taktıranların sayesinde şimdide bizler görmüyoruz. Birgün öyle bir kit taktırmış herifin direkt üstüne çıkacağım, bakalım Euroncap testleri doğrumuymuş.

Papirus' Alıntı:
Evet sonradan kit taktıranların sayesinde şimdide bizler görmüyoruz. Birgün öyle bir kit taktırmış herifin direkt üstüne çıkacağım, bakalım Euroncap testleri doğrumuymuş.
:kop:

Papirus' Alıntı:

aynen :D:D:D
out merceksiz in mercekli

Papirus' Alıntı:

Evet farlar merceksiz olunca göz alabiliyor ama benim arabada (vectra c) mercekli far olduğu için 300 Euroya orijinaline yakın performans veren ve göz almayan xenonlu farlarım oldu:good:

burda ben bi yerimi yirtim yaptirmayin diye halojen yuvasi xenon uygun diil takan adamda o ampulun ustundeki sapkayi cikardiyo.. xenonu takiyo sonuc felaket...
sonra gelmis foruma yaziyo "off mukemmel aydinla diyo" diyo gulsem mi aglasam miii

ya anlamıyorum sadece far ampullerini degiştirsenize.. philips diamond vision kısa park sis 200-250 ytl civarı.. ne farkı varki? ben gayet memnunum philipslerimden..

(hatta uzunlar orjinal rengi.. yağmurlu havalarda beyaz ışıgın ters etkisini uzunlarımı acaraktan toparlayabiliyorum uzunlar acıkken digerlerinin beyaz buz oldugundan zannetmiyorum birilerininde gözünü aldıgımın..)

8000k çok mavimsi yanıyo!en ideali bence 6000k bembeyaz yanıyoo ben 6000k kullanıyorum vede memnunum!cyber marka tak hem ucuz hem kaliteli!

Geri