Astra H ile ilgili 2 Sorum Olucak..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arabam Astra H 1.3Ctdi + Enjoy + SportPaketi

1) ESP Standart mı bu araçlarda?
2) Arabaya extradan alarm taktırmaya gerek varmı yada arabanın 2 kez kitleme tuşuna basınca yada benzer bişeyler yapınca başka kitledigi yer vs. varmı?

Sorularıma cevap alırsam sevinirim..

Tessekürler Sagolun

forumlarda bi ara istersen bu konu detaylı bi şekilde konuşulmuş ve paylaşılmıştı sanırım

1 -esp yok standarda diil
2 yeterli guwenlik var bence

1-ESP standart değil
2-Alarm daima iyidir, taktırmak faydalıdır, hırsızı tek caydırıcı seçenek alarmdır. Ve Astra G'deki gibi çift kilitleme bende yok olan varmı bilmiyorum.

1-esp easytronclerde standart duzlerde cosmoda var sanrsam
2-ben almadm almadıgım icnde herkes keske alsaydn demist..ama guvenligi yeter bence..ya alarm calsa nerden anlıcan senn araba oldugunu..kı bıızm evn onu otopark gibi..salla gtsn

1- hayır easytronic lerde esp standart değil, benim arabada esp yok.
2- çift kilitleme sanırım cosmo ve üstü modellerde var, çünkü kullanım kitapçığında böyle birşeyden bahsediyor. Alarmı bende gerekli bulmuyorum. İnsanı huzursuz eden birşey çünkü...

1.3Ctdi denmiş, easytronic konusunda yazdıklarımı dikkate almayın...

cosmo en ust model deilmi ztn: Payrıca easytrnclerde standart bende yok blydm daa smdi baktm siteye

easy tronicte standart arkadaslar opel.com.tr de teknik özelliklerde bakın görürsünüz zatende enjoylarda standart mı onu merak ediyorum. bazı 2.el araba ilan sitelerinde var yazmışlar kafam karıştı..o yüzden bu konuyu actım

benimki easytronic (elegance ) ama bende ESP yok... 2005lerde standart değildi... 2006-07lerde bilmiyorum standartmı

Geri