Astra H ile köpeğe çarptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Droz84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zavallı köpek :( Canınızı sıkacağınız tek şey cennete giden köpecik.Yanlış anlamayın lütfen.Eminim ki bilerek çarpmadınız.Aracınız öyle veya böyle hallolur hiç merak etmeyin :( Neyse bununla geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun. Ben geçtiğimiz ramazan bayramı arefe akşamı önümdeki araca çarptım benim darbemle oda önündeki araca çarptı. Ilk aklımdan geçen on tarafın darma dağın olduğu idi. Indim baktım alt ızgara kırılmış tampon yanlardan açılmış ve sıcaklık sensörü sallanıyor kırılmış. Eve geri döndüm sensörü biryere bantlayıp servisteki ustamı aradım. Herhangi bir arıza yok ön iç tarafta hasar yok ne yapayım dedim bir sızdırma yaparsa zaten ikaz verir dedi. Bayram süresince öyle gezdim sonra merakla servise gittim içeriden ne çıkacak diye, alt ızgara ve tampon kulağının bir tanesi kırıktı izgaranın orjinal çıkmasını buldum tampon kulağı 14 tl idi başkaca hiçbirşey yoktu. Plakadaki hafif dalgalanma haricinde hiçbir iz emare yok hiçbir rötuş yapılmamasına rağmen. Acaba aracım opel değilde atıyorum honda yada toyota olsaydı ne olurdu. Işte bu yüzden daima OPEL.

kopek oldumu hocam? oda can tasıyor sonucta?

öncelikle geçmiş bende geçen hafta çarptım bir köpeğe astra g ile sol taraftan vurdum tamponun sol alt tarafı parçalandı su radyatrü ayağı kırıldı oradanda olanca su boşaldı bi arkadaşın aracıyla çektik siz yine ucuz atlatmışsınız tampon 150tl boyası 150 tl radyatr 180 tl elektronikler toplandı 25 tl sağlık olsun

Geçmiş olsun. Eminim ki arkadaşımız zavallı köpeğe bilerek ve isteyerek zarar vermemiştir. Sonuçta yaşanan süreç bir kazadır, ortada bir kasıt yoktur, bugün onun başına gelenler yarın bizim de başımıza gelebilir.

O değilde köpeğe üzüldüm ya :( Sonuçta oda bir can , köpek yerine bir akrabanızın çocuklarının yola fırladığını düşünün , ondan çok dikkatli olmak lazım işte özellikle yol boş diye bas babam bas yapıyoruz sonuç işte böyle hüsran

Geçmiş olsun

O değilde köpeğe üzüldüm ya :( Sonuçta oda bir can , köpek yerine bir akrabanızın çocuklarının yola fırladığını düşünün , ondan çok dikkatli olmak lazım işte özellikle yol boş diye bas babam bas yapıyoruz sonuç işte böyle hüsran

Geçmiş olsun
basa bas asla gitmem hız sabitleyici ile 90a sabitlenmiş şekilde yol alıyordum artık kısmet demek lazım

servise götürdüm aracı hiç bir sıkıntı yok sadece dış ısı sensörü değişti 30tl aldı yetkili servis her yerine baktılar ama...

Son zamanlarda olan üzerindeki kara bulutlara akşam 7 sularında bir köpeğe çarparak devam etmekteyim :( yaklaşık 80-90 ile giderken yola sürü şeklinde çıkan köpeklerin 3 tanesinden kılpayı kurtulup 4. Köpeğe tam ortadan çarptım. :( sonuç olarak plakam kırıldı ön alt ızgara yerinden çıktı klima radyatöründe görebildiğim kadarıyla çok ufak tefek ezikler var ( umarım sorun çıkarmaz) ve de dış ısı sensörü kablosu yerinden çıktı ön tamponda hafif bir oynama var ama yerinden çıkma söz konusu değil. Yarın sabah servise götürüp detaylı baktıracağım umarım görmediğim fazla hasar yoktur bu ay 2. Oldu kasko da artık ödeme yapmaz :))))) eğer saydığım şeyler özellikle klima radyatöründe değişim falan gerekirse çok tutar mı acaba i de polisi falan aramadım kasko sıkıntı çıkarır mı? Sabırla okuyan ve cevaplaman herkese şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun köpeğe birşey oldu mu?

Edit: şimdi gördüm ölmüş .yazık olmuş geçmiş olsun sizede Allah birdaha yaşatmasın ..psikolojik açıdan zor durum

Geri