Zavallı köpek Canınızı sıkacağınız tek şey cennete giden köpecik.Yanlış anlamayın lütfen.Eminim ki bilerek çarpmadınız.Aracınız öyle veya böyle hallolur hiç merak etmeyin Neyse bununla geçmiş olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kopek oldumu hocam? oda can tasıyor sonucta?
basa bas asla gitmem hız sabitleyici ile 90a sabitlenmiş şekilde yol alıyordum artık kısmet demek lazımO değilde köpeğe üzüldüm ya Sonuçta oda bir can , köpek yerine bir akrabanızın çocuklarının yola fırladığını düşünün , ondan çok dikkatli olmak lazım işte özellikle yol boş diye bas babam bas yapıyoruz sonuç işte böyle hüsran
Geçmiş olsun
Son zamanlarda olan üzerindeki kara bulutlara akşam 7 sularında bir köpeğe çarparak devam etmekteyim yaklaşık 80-90 ile giderken yola sürü şeklinde çıkan köpeklerin 3 tanesinden kılpayı kurtulup 4. Köpeğe tam ortadan çarptım. sonuç olarak plakam kırıldı ön alt ızgara yerinden çıktı klima radyatöründe görebildiğim kadarıyla çok ufak tefek ezikler var ( umarım sorun çıkarmaz) ve de dış ısı sensörü kablosu yerinden çıktı ön tamponda hafif bir oynama var ama yerinden çıkma söz konusu değil. Yarın sabah servise götürüp detaylı baktıracağım umarım görmediğim fazla hasar yoktur bu ay 2. Oldu kasko da artık ödeme yapmaz )))) eğer saydığım şeyler özellikle klima radyatöründe değişim falan gerekirse çok tutar mı acaba i de polisi falan aramadım kasko sıkıntı çıkarır mı? Sabırla okuyan ve cevaplaman herkese şimdiden teşekkürler