Buna bir bakın, belki işe yarar..
http://sukru52.blogspot.com.tr/p/ic-sirkulasyon-klapesi-tamiri.html
http://sukru52.blogspot.com.tr/p/ic-sirkulasyon-klapesi-tamiri.html
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet benim araba dijital klimalı. 2005 model elegance paket. Yalnız bu arada birşey söylemek istiyorum. bir önceki aracım pejo 307 idi. Normalde sorunlu araba derler pejoya ama astrada daha çok sorunla karşılaştım. opel astra h aracımda rastladığım sorunları söylemek gerekirse.
1- yakıt pompası sorunu
2- otomatik vites f arızası
3- termostat arızası
4- bobin arızası (bu sorun lpgden de kaynaklanmış olabilir)
5 - immobilizer arızası
6 - kalorifer klapesinin kırılması
Nereye götürsem hepsi bu arızaların kronik olduğunu söylediler. Şimdi en büyük sorunum kalorifer klapesinin kırılması ve ne yapacağım diye kara kara düşünmekteyim. ( Acaba tanıdığınız bu işin ehli birileri var mıdır?_
çin mallarını hariç tutarak konusuyorum, kötü arac yoktur, kötü usta vardır, ben omegamın en ufak bakımı için istanbuldan izmite Polat kardeşimize gidiyorum neden cunku iyi usta çünkü istanbuldakilere güvenemiyorum v6 motordan herkes anlamıyor kısaca kendine iyi bir usta bulamamış servis servis değişik yerlere arabasını kurcalatmış biri elbette arabasını ve markayı kötüleyecek tu kaka denen calibraya 8 sene bindim ne parça sıkıntısı çektim ne usta şimdi omegaya biniyorum ustam izmitte cok sukur kımse kurcalamıyor nokta atısı arıza tespiti yapılıyor he bunun dısında ıncık boncuk elbet kırılır kopar ALLAH yapısı değilya
Abi izmitte nerde bu usta
Adres: sepetlipınar mahallesi başiskele sanayi sitesi 20.blok no:22, 41000 Başiskele/Kocaeli
Telefon: 0554 583 66 14
Kardeşim OMEGA dışında araca bakmıyor Polat TÜRK
kardeşim istanbulda iyi özel servisler var mesela Merter de BAHAR OTOMOTİV Hakan ABİTüh Opelden anlayan bir usta buldum diyordum
Sağolasın abi istanbuldayım buralarda bulamadım.
kardeşim istanbulda iyi özel servisler var mesela Merter de BAHAR OTOMOTİV Hakan ABİ
YİNE LİBADİYEDE OPEL TECH Selim usta buralara gidersen problemin çözülecektir