Astra H Kapi Içindeki 'astra' Yazisi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yuh ya araba 2005 modelmiydi neydi sen bildiğim kadarıyla 2.el aldın ve en az 3-4 ay oldu alalı hala üstüne almadınmı arabayı ya :S

almasam ne olcakki :)) biniyoruz işte. adam da güvenilir biri.. ama nisan ayı içinde alıcam.

Gökhan hocam sende lastik basınçda olması lazım neden ezgene ile bunun için iddiaya giriyorsun?

hala nisan yı diyor ne beklion olm delimisin nesin alsana arabanı üstüne tövbe yarabbi :)

Bencede alman gerek. allah korusun arabanın sahibi vefat ederse yanarsın.Ayrıca

vefat da etmesine gerek yok aslında iflas faslan ederse direk araba onun olur

bencede bişe olursa sahibine ozmn nolcak ? bide olm 1 hafta olur 2 hafta olur hadi 1 ay olurda 5-6 ay oldu nerdeyse nasıl almazsın ve bukdar rahatsın anlamıorum

yalçın hocam nedense benmkinde lastik basınç yok:( veya varda ben bilmiyorum ama büyük ihtimalle yok. ayrıca aracın sahibi tanıyoruz ve adam doktor ifşaslık bi durumu yok ondan biraz salladık böyle..

baya bi sallamışın gökhan ama nese senin bileceğin iş senin için söledik :) ayrıca bc tuşana bas ve tires yazıorsa var dir yani bizde öleydi (vectrada)

Kardeş ne yaptın sen üzerine alsana, 30 gün içinde alman gerekiyor sanırım. Cezası da var diye biliyorum arkadaşların söylediklerine ek olarak. Bak ben 2 gün önce aldım aracı ruhsatı bugün yeniledim. İhmale gelmez bu tür şeyler..Ayrıca şimdi baktım benim araçtada varmış o senin kapı eşiğindekinden :)

Geri