astra h karavan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
arkadaslar bu videodaki astra h caravan derken bu vw nin transporter aracı gibi mi ne bu harbiden de karavan mı ne bu yaw:) ben ilk defa gördüm valla opelin karavanıda mı varmış:)
Top Speed Opel Astra Caravan 1.9 CDTi 220km/h

Ynt: astra h karavan

Emrah64 link' Alıntı:
arkadaslar bu videodaki astra h caravan derken bu vw nin transporter aracı gibi mi ne bu harbiden de karavan mı ne bu yaw:) ben ilk defa gördüm valla opelin karavanıda mı varmış:)
Top Speed Opel Astra Caravan 1.9 CDTi 220km/h
emrah caravan derken statıonwagon u kastediyor bu kadar basıt bu iş bıldığımız kartal yanı

caravan derken bende bu arabada sahil kenarında köfte satıyorlar ya ondan sandım  011zaa station wagon yazsa tamam da caravan yazıyor

Opel bi donem sw arabalarina caravan diyordu bu modellerdeki en temel oncelik işlevsellik ve hacimdi, simdi ise sw araclarina sport tourer diyor, bunlarda ise birinci oncelik gorsellik artik olduğu kadariylada hacim :)

Emrah64 link' Alıntı:
caravan derken bende bu arabada sahil kenarında köfte satıyorlar ya ondan sandım  011zaa station wagon yazsa tamam da caravan yazıyor
ona bakarsan cok eskı yıllarda bıle combı denılıyordu sonra statıonwagon sonra caravan sonra sportourer  bakalım daha ne çıkaracaklar bıldığımız kartal işte

Yahu siz onu bunu boşverin herif o kadar bastı benzin ibresi yerinden oynamadı. Ben o denemeyi yapsam en az bir diş giderdi depodan. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Yahu siz onu bunu boşverin herif o kadar bastı benzin ibresi yerinden oynamadı. Ben o denemeyi yapsam en az bir diş giderdi depodan. ((:

Videoyu izlemedim ama muhtemelen 1.9 turbo dizel, tüketimlerini bilemem ama çok iyi gidiyorlar.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Videoyu izlemedim ama muhtemelen 1.9 turbo dizel, tüketimlerini bilemem ama çok iyi gidiyorlar.

Saçma sapan bir vergi sistemimiz olmasaydı da bizde geniş ciğerli bu dizellerin keyfini sürebilseydik keşke.

GNSpower link' Alıntı:
Saçma sapan bir vergi sistemimiz olmasaydı da bizde geniş ciğerli bu dizellerin keyfini sürebilseydik keşke.
Saçma sapan daha bir cok şey var Dogan sadece vergi mi... Neyse hic girmeyelim...

Geri