astra h karavan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra h karavan

GNSpower link' Alıntı:
Saçma sapan bir vergi sistemimiz olmasaydı da bizde geniş ciğerli bu dizellerin keyfini sürebilseydik keşke.
doğan az bıraz daha sabret cığerlı arabamız gelır herhalde seneye  1.6 dızel den bahsedıyorum  :)

CALİBRA BG link' Alıntı:
nurı abı nerden buldun bu DTM yarışlarını yahu cok severdim ama şimdi yok galıba yada apılmıyormu bılıyorum hatta formula yarışçısı mıka hakınen de oraya geccmıştı
Sinan eskiden Opel Calibra da vardı. Bizim Almanci derler ya bir komşumuz sarı bir Calibra ile gelmişti bir keresinde. Sonra Manta vardı daha eskilerde...

http://m.youtube.com/watch?v=DF55md8WppM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DDF55md8WppM#

CALİBRA BG link' Alıntı:
dıkkat ettıysen de kullanıcı adım da calibra  :)

Dünyanın en iyi aerodinamisine sahip dönemin sınıfının en hızlı modellerindendi.

Opel muhtemelen imaj atağında Calibra yı yeniden diriltecek.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Dünyanın en iyi aerodinamisine sahip dönemin sınıfının en hızlı modellerindendi.

Opel muhtemelen imaj atağında Calibra yı yeniden diriltecek.
oyle bışey olacağını sanmam tolga hatırlıyormusun tıgrayı calibraya benzettiler şimdide cascadayı çıkardılar ama calibranın yerını hıc bırı tutmayacak

Video'nun en başında ki depo seviyesi ile en sonunda ki depo seviyesini fark eden oldu mu  011zaa

CALİBRA BG link' Alıntı:
oyle bışey olacağını sanmam tolga hatırlıyormusun tıgrayı calibraya benzettiler şimdide cascadayı çıkardılar ama calibranın yerını hıc bırı tutmayacak

Ama adamlar 26 model açıklayacaklar ve  sadece 2 sene içinde.

Tigra küçük sınıf Cascada ise cabrio, Calibra gibi baba bir model henüz açıklamadılar kimbilir..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ama adamlar 26 model açıklayacaklar ve  sadece 2 sene içinde.

Tigra küçük sınıf Cascada ise cabrio, Calibra gibi baba bir model henüz açıklamadılar kimbilir..
neeeee 26 model mı onlar 6 sını cıkarrsınlar da başka bır şey ıstemıyorum  :)

Geri