Astra h kasa gün içinde araç çekişindeki belirgin değişkenlik

En son ne zaman bujiler değişti?
Ateşleme sistemi sorunsuz çalışmalı.
30 binde bir bujileri değişin. Araç motoruna uygun LPG bujisi kullanın.
Ateşleme bobinini 60 bin km'de bir değişin. A16XER ateşleme bobin arızası çok sık görülen problemlerden.

Bunlardan emin olduktan sonra, LPG sisteminin ve kalibrasyonun kontrol edilmesi lazım.

Lpg benzin verilerini alarak çalışır. Benzinde sorun yaşamazsanız haliyle lpg ayarlarına baktırmalısınız. Ama tekleme akla buji ve bobin hatasını getiriyor. Gözlerin biri zayıf ateşliyor.

Aynı problemle bugün de karşılaştım. Benzine alınca düzeldi ama Lpg sistemine en ince ayrıntısına kadar baktıracağım. Ayrıca buji ve bobinlere de baktıracağım. İnşallah düzelir problem. Teşekkür ederim.

En son ne zaman bujiler değişti?
Ateşleme sistemi sorunsuz çalışmalı.
30 binde bir bujileri değişin. Araç motoruna uygun LPG bujisi kullanın.
Ateşleme bobinini 60 bin km'de bir değişin. A16XER ateşleme bobin arızası çok sık görülen problemlerden.

Bunlardan emin olduktan sonra, LPG sisteminin ve kalibrasyonun kontrol edilmesi lazım.

Çok sağ olun. Bujilerin değiştiğini söyledi aldığım kişi ama yine de baktırmam gerekiyor sanırım buji ve bobine. İnşallah problem basit bir şeydir.

Lpg benzin verilerini alarak çalışır. Benzinde sorun yaşamazsanız haliyle lpg ayarlarına baktırmalısınız. Ama tekleme akla buji ve bobin hatasını getiriyor. Gözlerin biri zayıf ateşliyor.

Evet bugün benzinde kullandım aynı sorunu yaşadım. Buji, buji kablosu ve ateşleme bobinine baktıracağım. Peki buji ve bobinde hangi markayı önerirsiniz? Gm ya da Bosch çok fark eder mi?

Evet bugün benzinde kullandım aynı sorunu yaşadım. Buji, buji kablosu ve ateşleme bobinine baktıracağım. Peki buji ve bobinde hangi markayı önerirsiniz? Gm ya da Bosch çok fark eder mi?

Orjinal GM yada delphi bobin kullanın digerleri duzen tutmaz. Bujileri yine orjinal kullanın sanırım çift tırnak olabilir ama emin değilim.

İngiliz anahtarlı uyarı bildiğim kadarıyla elektriksel bir sorun olduğunu gösterir. Benim başıma geldiğinde akü değişmiş ve düzelmişti, akü ömrünü tamamlamıştı. Bir elektrikçi ye göstermenizde fayda var.

İngiliz anahtarlı uyarı bildiğim kadarıyla elektriksel bir sorun olduğunu gösterir. Benim başıma geldiğinde akü değişmiş ve düzelmişti, akü ömrünü tamamlamıştı. Bir elektrikçi ye göstermenizde fayda var.

Akünüz zayıfladığı zaman aracın çekişinde bir düşüş oluyor muydu

Oluyordu, hatta elektrik destekli olduğundan direksiyon bile ağırlaşmıştı. Ben aracın aküsünü değiştirince sorun çözüldü, uzun süre yatmaktan akünün ömrü bitmişti. Sizde aküden başlayıp elektrik ile alakalı parçaları kontrol edebilirsiniz.

Bendede aynı sorun vardı ankarada hr elektrik var. cihaza bağlıyolar ışıgı söndürüyolar rolanti falan düşürüyolar . kesinlikle çözülüyor

Bu mesaj emircanrentacar.com sitesinden araç kiralama aracılığı ile gönderildi.

Bayağı geç oldu ama konuda belirttiğim problem egzantirik dişlilerinin değişimiyle son bulmuştu. O günden bugüne çekiş konusunda bir sorun yaşamadım. Herkese kazasız, keyifli sürüşler.

Geri