Ondan önce alt da sıcak soğuk ayarlayan flap var sen ona bir baksana gaz pedalının hemen sağında o kırılıyor sıcakta kalıyor araç sen istediğin kadar soğuk ver olmuyorYaptı üstadım araçta hiçbir kaçak yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan önce alt da sıcak soğuk ayarlayan flap var sen ona bir baksana gaz pedalının hemen sağında o kırılıyor sıcakta kalıyor araç sen istediğin kadar soğuk ver olmuyorYaptı üstadım araçta hiçbir kaçak yok.
Kaan bey, araç ilk günler soğuk verdi ama, yine bir bakacağım dediğinize. Görsel yada paylaşabileceğiniz bir video var mıdır kontrolü yapabilmem için?Ondan önce alt da sıcak soğuk ayarlayan flap var sen ona bir baksana gaz pedalının hemen sağında o kırılıyor sıcakta kalıyor araç sen istediğin kadar soğuk ver olmuyor
Tavsiye edeceğin usta veya tamirci var mıdır Cağatay bey?O adamların çıkmacıyla iş ilişkisi vardır ondan çıkma takıyordur. Takması çok basit aslıında en zor yeri kayışı sökerken harcanan güç. Taktıktan sonra vakumlayıp sisteme öyle yağ ve gaz vermek gerekiyor.
Gerçi ustalar parça parası kadar işçilik alıyorlar.
Ben bursada olduğum için bildiğim yok ama fiyat aşırı geldi banaTavsiye edeceğin usta veya tamirci var mıdır Cağatay bey?
Evet fiyat aşırı bu nedenle araştırma derdine düştüm.Ben bursada olduğum için bildiğim yok ama fiyat aşırı geldi bana
Malesef üstad elimde gaz pedalının hemen üzerinde sağ da zaten birisi sıcağa sağlığa getirsin görürsün motorun döndüğünü ucuna bak kırıkmı anlaşılırKaan bey, araç ilk günler soğuk verdi ama, yine bir bakacağım dediğinize. Görsel yada paylaşabileceğiniz bir video var mıdır kontrolü yapabilmem için?
Kompresörün fiyatı 1700 civarların da sıfırıEvet fiyat aşırı bu nedenle araştırma derdine düştüm.
Bir tamirciye git 200 tl söker takar gider gaz bastırır yani bunun 1 saatlik işi yok kompresör söylecek yenisi takılacak 4 vida tutuyor alti ustu hadi borusuydu iviri ziviri olsun 1 saat olsun tek gaz basmak kalır birde klima yağiİşte bu paraya, parçayı alsam bile, yaptırabileceğim yer bulamıyorum sorunda bu Kaan bey.