astra h korna çalmıyorsa takılıyorsa nedeni buyrun!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OMLET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba mehmet bey
aynı sorun bizim aracımızda da mevcut ve iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı durum. kornasız araba olmuyor gercekten heleki istanbul trafiğinde :) bizde yaptırmak için çok yer gezdik ama cim değişcek oda uzun ömürlü değil diyorlar. sizin tamir yaptırdığınız yer neresi acaba tarif edebilir misiniz??

e benim f de öyle ekipman yok ama korna aynı sizinkiler gibi kafasına göre çalıyor
hatta geçenlerde önüme kıran corsa b ye şöle bi korna abanayım dedim tık yok, sellektörle küfürleştik mecburen :rolleyes:

kuçk bi tık tık yapıyorum direksiyon kutusuna korna düzeliyor .D

Ben şöyle bir çözüm buldum direksiyonun ayar mandalını açıyorum, sonra direksiyonu geriye çekip dibine kadar hızlıca çarpınca düzeliyor. Bir de ilk başlarda kornaya basınca sesi açıyordu, şimdi korna hiç çalışmıyor. Bir de soldaki tuş da çalışmama sorunu yapıyor ara sıra, garip bir direksiyon bu...

Korna problemi..

2004 opel astra H enjoy paket araca sahibim . Benim sorunum korna dan yana. Korna her seferinde farklı yerlere basınca çalışıyordu son bir kaç gündür direksiyonda basmadığım yer kalmadı ama korna hala çalışmıyor . Bu problemi en ucuz şekilde Ankara da nerde çözebilirim. Aracım garanti kapsamında değildir. Şimdiden teşekkürler:(:(:(

Beyler bu sorun çözüldü.Servise gidin cım modulune kelepçe takacaklar .Ve ücretsiz. Opel sorunununu kabul etti ücretsiz değiştiriyor.

Binlerce defa yazdık lütfen arama yapalım:)

Arkadaşlar aynı korna sorunu ben de de vardı Erim Beyin dediği gibi opel de bir sorunmuş bu .Sakın öyle direksiyonu falan bir yerlere vurmayın küçük bir arıza için deveyi yakmayın:) Geçenlerde servise gittim ve direksiyon kutusunu açıp orada bir yere kelepçe taktılar ücretsiz! Bence hemen gidin siz de yaptırın şu an korna canavar gibi:)

Erim kardeş çok saol vallahi bu sorunu halledecem diye çözum arıyorum dıye bı kaç yer atlamış olabilirim. Son zamanlarda canımı sıktı bu korna olayı. :-)

2 hafta önce opel gerçeğe gittim cim için kelepçe takıldı fakat arıza hala devam ediyor. müsait bir zamanda tekrar gidicem.

Merhabalar Arkadaşlar,

Korna çalmama ve ses açma kapama benim astrada da çalışmıyor, ancak birkaç darbeden sonra çalışıp sonra yine arızaya bağlıyor. İstanbul da bu işi tam yapabilecek birisi var mıdır ?

Geri