Auris çok farklı olmuş gerçekten astra h artık classic oldu heryerde var birde yeni kasası çıkacak ben olsam auris derdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasım sana her konu da katılıyorum ama iç mekan kalitesi olarak astra sınıfında lider sayılırsitenize dayımdan duydum ve yeni üye oldum auris kullanıcısıyım ama opelleri severim buradaki astra kullanıcılarının birçoğu astra kendi arabaları olduğu için daha güzel ve çekici geliyordur zaten öyle olmasa almazlardı ama karşılaştırmalara tarafsız olarak bakmak lazım motor açısından toyotanın motorlarını sağlamlık açısından diğerleriyle kıyaslamam iç mekan olarakta auris daha iyi gibi ama tek kötülüğü yüksek olması astra o konuda aurisin önünde kısacası ben auris diyorum...
arkadasım sana her konu da katılıyorum ama iç mekan kalitesi olarak astra sınıfında lider sayılır
arkadasım mazda 3 ve astra h golf5 focus auris bmw audi ve merso yu saymazsak bunların çinde bence mazda 3 ve astra h brnci gelir ama auristeki ç dizany adamı btiriyo mükemmel olmuş ama bana göre kalitede bazı bölgelerde astra farkını hssettiriyo burda babasının aurisi olup kendisinin astrası olan arkadasta belirtmişti bunu zatenburda brini yülcetirken dierini düşürmüyoruz