astra h mercekli sis :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6000 kelvin

O zaman maalesef sisli havalarda bir işe yaramazlar. sisli ve aşırı yağışlı havalar için ışık ne kadar sarı ise o kadar iyi aydınlatman olur. Yerinde olsam 6000k lık kiti satıp 3000-3400K civarı almaya çalışırdım.

valla bugun baalst arıza yaptı mecburen tampon inecek yarn sabah normal ampul takıcam d2s ampul lazım eger garantiden daha kucuk bi kitle değişirse ona takarım artık

Sisler H3 diyebiliyorum? d2s orjinal mercekli farın ampulü.

ds2 yi zaten orjinal için istiyorum h7 leride sslee uydurcam siz yanlıs anladınız sanırım:D

Aldığın merceklerin cinsi önemli. Eğer H7 ampülere göre aldıysan sislere de h7 ampul takman gerekir ki sis için h7 olup olmadığından tam emin değilim. ama madem bu tür bir işe kalkıştın eğer bulabilirsen 3100-3400k arası xenon alıp mercekli sislere onu monte et. Sisli havalarda inanılmaz bir perf alacaksın

Bundan dolayı söyledim. Sislere H7 uyduracağınızı anlamamıştım ama :)

ben anlatamadım h7 ye uygun mercek vardı fara modifiye etcektik orjinal merceli far bulunca mercek bosa kaldı xenonlar h7 fara d2s kit alıcam h7 bosa cıkaca onuda mercekli sis yapayım dedim maksat goruntu olsun:d

mercekli mesajım gunceldir sayfanın basında

geceuçuşu diye bi forum sitesi var oraya gir arkadaşım, bu işin ilacını orda kesin bulursun detaylı olarak herşeyi anlatırlar ;)

Geri