Astra H modifiyesi için sizce hangisini tercih etmeliyim?

viper&viper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaptığım bir iki ufak oynama dışında astra h cdtı enjoy spor paket aracıma sade sade biniyorum. Yapılan değişiklikler
1-Chip
2-Xenon (orjinal merceksiz fara)
3-krom kapı kolları
Artık ufaktan modlamaya başlayalım istiyorum ama üç farklı seçenek arasında kararsız kaldım sizce hangisini yapayım?
MOD-1
1-3,5'luk yaylar
2-OPC line body kit
MOD-2
1-3,5'luk yaylar
2-FK Depo marka mercekli angel kit
MOD-3
1-Orjinal OPC ön tampon
Açıkçası aklımda OPC tampon var ama orjinali ateş pahası. Bir yerde sis farları ve çerçevesi hariç 1200 TL'ye orinalini buldum. ancak o paraya diğer mod seçenekleri de rahatlıkla yapılır. Sizce hangisini yapmalıyım?

orjinal opc tampon..diğerlerini zaten yavaş yavaş yaparsın 300-400 ü bir araya gtirdikten sonra tek tek alırsın onları..baktığında en çok farklı gösterecek parça opc tampon kesinlikle..hiçkimsede yok nerdeyse çok az araçta var

Aslında benim de gönlüm OPC ön tampondan yana ama arabada ne jant ne marşpiyer vs var. O tampona 1200 verdikten sonra da daha uzun bi süre boyunca dierleri olmıcak gibi. O yüzden sadce OPC tampon çok sırıtır mı diye çekiniyorum

Aslında benim de gönlüm OPC ön tampondan yana ama arabada ne jant ne marşpiyer vs var. O tampona 1200 verdikten sonra da daha uzun bi süre boyunca dierleri olmıcak gibi. O yüzden sadce OPC tampon çok sırıtır mı diye çekiniyorum

bana sırıtır gibi geldi sadece opc tampon sonuçta yayda yok arabada ve arka baya havalarda olucak bu yüzden tampon yerine 3.5lik yay ve orjinal mercekli farları düşünebilirsin.

Arkadaşlar OPC tamponu yakında fiber olarak yarı fiyatına satışa sunucam çalışmalar sürüyor haberiniz olsun...

Sizle zaten özelden irtibata geçmiştik OPC ön tampon için. Fiber pek düşünmüyorum ama fiyat yarı yarıya olursa tabii ki terchim fiberden yana olur. O zaman ben ilk etapta yay alayım sonra tampon için sizden hbr bekliiim

denenmişi denenmek bence pek güsel durmaz her nekadar değişik olsada

opc tampon:)

mod-1 en iyisi kanımca

orjınal opc tamponu ıstıyorsun ama bence degmez. cunku opc tamponu aldıgında 900 mılyon tampon, 650 mılyon tampon altı ek fıyatı.(opel balkan) birde sis farlarının yeri değişikmiş sis farların falan değişicek.

bence bodykit yaptır,mercekli angel far tak, ses tesisatın yoksa ses tesisatı yap.
cunku 3.5 luk yay taksanda opc nın on ekı alcaktır, ve surtme yapıcak. bende yay olmamasına ragmen bazı yerlerde surtmeler yapıyor. bilgin olsun

Geri