Astra H modifiyesi için sizce hangisini tercih etmeliyim?

fiber tampon tavsiye etmiyorum ama ek olarak fiber alabilirsin..fiber tamponda görüntü dalgalı olur ve dayanıksız olur çarpmalara karşı

fiber tampon tavsiye etmiyorum ama ek olarak fiber alabilirsin..fiber tamponda görüntü dalgalı olur ve dayanıksız olur çarpmalara karşı

:good:fiber ek kaza anında düşüyor tekrar kolayca yapılıp takılıyor da tampon olursa paramparça olur gider o kadar para

ben senin yerinde olsam 18 janta-yay-tesisat-egzoz,filtre-angel ayes ve plaka iptali ile sinyalleride bağlatırım yerede yaklaştıra bildiğim kadar yaklaştırır sade modifiye yapıp gezerim

Ben mod 2 derim. Ama bence bu kesinlikle tarz meselesi. araba boşken opc tampon sırıtır. eki zamanla yaptırabilirsin.

bencede 2 süper duruyor

Şık bir jantıda göz ardı etmemek lazım.Bu sayılan aksesuaların neredeyse tümü güzel bir jant olmadan sırıtır

Yaptığım bir iki ufak oynama dışında astra h cdtı enjoy spor paket aracıma sade sade biniyorum. Yapılan değişiklikler
1-Chip
2-Xenon (orjinal merceksiz fara)
3-krom kapı kolları
Artık ufaktan modlamaya başlayalım istiyorum ama üç farklı seçenek arasında kararsız kaldım sizce hangisini yapayım?
MOD-1
1-3,5'luk yaylar
2-OPC line body kit
MOD-2
1-3,5'luk yaylar
2-FK Depo marka mercekli angel kit
MOD-3
1-Orjinal OPC ön tampon
Açıkçası aklımda OPC tampon var ama orjinali ateş pahası. Bir yerde sis farları ve çerçevesi hariç 1200 TL'ye orinalini buldum. ancak o paraya diğer mod seçenekleri de rahatlıkla yapılır. Sizce hangisini yapmalıyım?

opc tamponu secmenızı tercıh ederım ama orjınel degılde fıber dusunmezmısınız herseyıyle beraber 1250 cıvarı ıyı gunler;)

Geri