Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar astramın onuyle oynamak istiyorum. panjura metalik ızgara gibi bişey yapsam nasıl olur sizce? yada orjinal panjuru yerine ne koyabilirim, ne yapabilirim?
oto nikelajcılara gidip orjinal panjurun üzerine kaplama yaptıracaktım ama verdiğim paraya değecek mi bilemedim vazgeçtim. sen denersen haberimiz olsun.
arkadaşlar ben ön panjur koydum arabaya logosuz ççok güsel oldu.arabanın kaputun önünde sivri bi burun gibi hat war o daha çok belli oldu o panjurla.en yakın zamanda resimlerini koyucam yorumlarınızda alıcam
bak burda "Steinmetz ön panjur" var alman malı tunnig olarak satılıyo ama bence normal orjinal parlak hali daha guzel ve ilgilenen varsa araca cok sey yapılmıs bakın derim..
steinmetz ve irmischer haricinde adam gibi panjur yok bizim araçlara bende cok araştırdım.. en güzeli irmischer o da 200€ gibi bir fiyatı var.. e ozaman bence gerek yok