Astra H Oem Teyp Ekranı Projesi Uygulama Anlatımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alp48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
projenin tamamen bitmiş hali

alpim ilk yoruma atarsın sana zahmet

attachment.php

Benimkininde son hali bu şekilde :)

Ekli dosyalar

• 2015-02-03_19.07.37.webp
    2015-02-03_19.07.37.webp
    54.8 KB · Görüntüleme: 257
valla süpersiniz elinize sağlık

Ekran 6.5' sanırım, Cid çerçeveye 7' ekran kayıp olmadan oturur mu acaba ?

Teşekkürler :) Cihaza baktım oem teyp değil , direksiyon kumandası , gizli menu gibi özellikleriniz teyp oem olmadığı için çalışmayacaktır. Teyp ekranı çerçeveye tam geliyormu ? Kart yapısı uygulama için uygunmudur onu parçalamadan bilemeyiz , kaç flexible flat kablo geliyor kart yapısı nasıl soketleri nasıl bunları incelemek gerekiyor. Teybi parçalayıp resimlerini paylaşırsanız en azından fikir verebiliriz :) Bende Bodrumdayım çok uzakta değilmişiz :) Uygulama olucaksa merakla bekliyorum yanlız şöyle bir durumda var oem teyp olsa daha iyi olur.

Pekala bana bir OEM teyp tavsiyesinde bulunabilir misiniz?Ayrıca bunu burada yapabilecek bir usta bulamadım hepsi bu iş olmaz diyor sizin youtube videonuzu gösterince biz yapamayız deyip çekildiler.Bu uygulamayı ne kadar bir ücrete yapabiliriz?

Pekala bana bir OEM teyp tavsiyesinde bulunabilir misiniz?Ayrıca bunu burada yapabilecek bir usta bulamadım hepsi bu iş olmaz diyor sizin youtube videonuzu gösterince biz yapamayız deyip çekildiler.Bu uygulamayı ne kadar bir ücrete yapabiliriz?

Teyp olarak navix yada necvox tercih size kalmış, Kemal Canaz (yukarıda resimlerini paylaşan ve projeyi beraber yaptığımız arkadaşım) Komple teyp çerçeve kablolar falan herşeyiyle hatta uşak'a gidilirse montaj dahil 1100 e vermeyi düşünüyor isterseniz onunla irtibata geçip hazır olarak alınabilir. Yada anlattığımız gibi parçaları temin edip elektroniğe yatkın birisine yaptırmak gerekiyor. Biz ticari olarak yapmadık yapan birkaç arkadaşımız daha oldu ve yardımcı olduk. Tercih tamamen size kalmış :]

Cok güzel olmuş güle güle kullanın

Geri