Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sandım ki kabloların satıldıgı yerden tut pin sayıları ve boyutlarına kadar daha sonrasında kabloarı gecireceği yer gid ekranının ölçüleri, oturacagı yer teyp kasasının kaç parcaya ayrılacagı hangi bordların işe yaradugu hangilerinin işe yaramadıgını gerekli alet edavatı vs söledinde alpin dvdyi çalıştırmamasına kusur buldun sandım.
Senin bana telde sölediğin merak edenler için flexi flat kabloları satan bulursan uzatta bi dene bakalım çalısacak mı. çalısırsa gid ekranı asagı oem ekranını yukarı alırsındı.
herkez faydalansın diye opel astra ile ilgili forum facebook grupları,youtube vs elimiziden geldiğince paylasıyoruz ve hiç bi yerde ilk ben düşündüm ilk ben yaptım ilk biz çalıstırdık deyip projeyi sahiplenmiyoruz.Projede sen dahil birçok insanın emeği var ve hepsine ayrı ayrı teşekkürler.bu yapılan iş bir kişinin projesi değil bir grup işidir.haklısın tavana takmaktı senin fikrin yinede her ne olursa olsun elinize sağlık insanları tavana bakmaktan ve buna benzer bir ürüne 1300 tl vermekten kurtardınız tabiki eksikleri olacaktır dvd ihtiyaca göre değişir dvd li versiyonunuda ben yaparım sorun yok orayı kaçırmış olabilirsiniz sonuçta telde bu kadar oluyor önemli olan ortak payda ve arkadaşların bundan faydalanmasıdır teşekkürler![]()
Mükemmel bir çalışma arkadaşım face de takip ediyorum ve hayran kaldım. bu çalışmayı bende yapmak istiyorum. iş arkadaşımla paylaştım ve kendisinde fazla olan NAVİTECH DT-8800 BDT Araç Multimedya Sistemini verdi.Ayrıca geri görüş kamerası da taktırmak istiyorum.Sizce bu ürün bu uygulama için nasıl işe yarar mı yoksa yeni bir Multimedya alacağım.Tabi Muğla yapabilen olur mu o da muamma
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=74&pid=632
Bu sistemi yapan dvd surucusunu rahatlikla teybe ulastirir ama dvdplayer e neden taktiniz ki bu kadar usb den istediginizi oynatirsiniz
Çok başarılı. Tebrik ederim.