Astra H OPC Vites Topuzu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw o dedikleri gecislerin kısa oldugu komple vitestir.. gereksiz cok pahalı

gaz falan yemez hocam rakamlar çok uçuk; yokmu alternatifi bunun ya çin malı falan:))) zaten şu çinliler her piyasaya girdi bir şu modifiye piyasasına girmediler bi girselerde rahatlasak.P

inanki orjinali daha güzel:S

opc yerine çinpc diyosun :)..Alacasan orjinali al...Bak bize 18 ytl lik parça aldık 120 ytl işçilik istediler:)

Zevk meselesi aıma sadecede vites topuzu orda sırıtır kalır,diğerlerinide değiştirmek gerekir.
DSC00229.jpg
opel_astra_opc_2005_05.jpg
DSC00230.jpg
DSC00228.jpg

Son düzenleme:
ebaydan corsa gsi için burda 400 civarı fiyat verilen vites.. ebaydan 35 sterline bulunmuştur hemide sıfır :D ama 1 taneymiş onuda hakan abi kaptı... demek istediğim böle bişey düşürmek lazım

Gösterge

Demir abi bu göstergeler senin aracami ait süper gözüküyor ya

Demir abi bu göstergeler senin aracami ait süper gözüküyor ya
Malesef,negezer bende kardeş.İnt.buldum ama bunların hepsini (sonradan OPC)taktırmak arabanın yarı fiyatını bulur herhalde,İdris ben olan malzemeyle yetinirim daha iyi.

üstad ebayda gosterge için opcnin aynısı gostergenin içine takılan o mavi beyaz renkli ekrandan var, hemde 15euro fln aynı opc gibi oluor o kadar para vermeye gerek yok. ama vites topuzu içimde dert: )))

üstad ebayda gosterge için opcnin aynısı gostergenin içine takılan o mavi beyaz renkli ekrandan var, hemde 15euro fln aynı opc gibi oluor o kadar para vermeye gerek yok. ama vites topuzu içimde dert: )))
Mustafa ekran değilde mavi leddir o bende görmüştüm,ekran olsa okadar ucuz olmaz sanırım ayrıca göstergeler için değişik birşey düşünüyorum tağbiki led ama tek renk olmayacak....................................................
led2kj0.jpg
resim23xp4.jpg
ayrıca bende zaten aleminyum halkalar var göstergede sadece ledlersem tamam olacak. Benimki bu:
onnumarajq0.jpg

Son düzenleme:
Geri