Astra H PAS(Park Pilotu)Difüzör ve İnsignia Egsoz ucu Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konudaki mesajları şimdi görüyorum kusurabakmayın.

Bu proje'nin yapımı ve işçiliği bana aittir.Difüzörü servisten 80 liraya aldım. ;)

Eline sağlık Harun,gayet iyi çalışma olmuş ;) Sanki Astra Classic III değil de IV gibi..Devamını bekliyoruz..

Elinize sağlık. Çok güzel çalışma. Verilen emeğe değmiş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Difüzör serviste umarım vardır ve hala 80 liradır :D Bursa ya gittigimde ilk işim egzoz ucu olucak..

Difüzörüm geldi. Sıcasklıkların artması ile bende yavaştan başlamayı planlıyorum inşallah =)

Difüzörüm geldi. Sıcasklıkların artması ile bende yavaştan başlamayı planlıyorum inşallah =)

bende alıcaktım şansıma servistede vardı bi tane.hatta biri getirtmiş vazgeçmiş.100 tl idi ancak aracım siyah olunca vazgectim abi..sonra zaten kendime dedim tek uç beni kesmez diye..aldım soluğu yücel egzozda :)

buda sonuç :)

bende alıcaktım şansıma servistede vardı bi tane.hatta biri getirtmiş vazgeçmiş.100 tl idi ancak aracım siyah olunca vazgectim abi..sonra zaten kendime dedim tek uç beni kesmez diye..aldım soluğu yücel egzozda :)

buda sonuç :)

On numara olmuş Can maşallah. Yalnız tamponu kestin mi sen öyle...

Eski bi konuyu hortlatmış oldum ancak bugün difüzörüm gelmiş kısmetse ben de difüzörcü ailesine giriş yapıyorum bugün.tek sorun egzoz ucu.aracım dizel olduğundan egzoz ucunu süs niyetine borunun üstüne kaynattırcam.yani boruya bağlatmamam gerek.yoksa hergün araba yıkamak zorunda kalırım :)

Bir difüzör fotoğrafı da benden gelsin
erincaydin-albums-astra-h-picture6886-dsc-0140.jpg

Son düzenleme:
Geri