Astra H polen filtresi nasıl değiştirilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmsino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmsino

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar selam
forumda arattım ama bulamadım. Astra H ın polen filtresini nasıl değiştirebilirim? resimli veya şemalı olarak anlatan bir link biliyor musunuz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

servis değiştirirken bakmıştım, torpidonun kapağını açtığında dört tane vida var onları söküyon ve kendine doğru çekiyosun, orada biyerde,,, sonrasını bende bilmiom :),,,

Ama resimli olarak anlatırsa birisi çok iyi olur. bende merak ediyorum

servis değiştirirken bakmıştım, torpidonun kapağını açtığında dört tane vida var onları söküyon ve kendine doğru çekiyosun, orada biyerde,,, sonrasını bende bilmiom :),,,

Ama resimli olarak anlatırsa birisi çok iyi olur. bende merak ediyorum

teşekkürler

yok mu arkadaşlar tam olarak tarif edecek

mysterious'un dediği gibi torpidoyo söküyorsun. Sonra elini teypin arkasına doğru sok ve ordan söküyorsun. Daha sonra yenisini takıyorsun ancak takarken dikkat et çünkü hemen girmiyor. yay şeklinde bir yolu var ve o yola oturtman için elini baya bi sokman gerekiyor eğer direk itersen polen filtresi sıkışıyor. Arkadan elinle kendi yoluna oturttuğunda gayet kolay giriyor. Bence serviste yapsan daha iyi olablir. resimli anlatım yapamıyorum kusura bakma. Bende serviste takılırken gördüm benim daha önceki polen filtresini takan servis düzgün takamamış o yüzden hiç bir faydasını göremedim. Arkadaki engele takılınca bastırmışlar o yüzden sıkışmış. Ancak arkadan yoluna sokabilirsen gayet rahat giriyor.

mysterious'un dediği gibi torpidoyo söküyorsun. Sonra elini teypin arkasına doğru sok ve ordan söküyorsun. Daha sonra yenisini takıyorsun ancak takarken dikkat et çünkü hemen girmiyor. yay şeklinde bir yolu var ve o yola oturtman için elini baya bi sokman gerekiyor eğer direk itersen polen filtresi sıkışıyor. Arkadan elinle kendi yoluna oturttuğunda gayet kolay giriyor. Bence serviste yapsan daha iyi olablir. resimli anlatım yapamıyorum kusura bakma. Bende serviste takılırken gördüm benim daha önceki polen filtresini takan servis düzgün takamamış o yüzden hiç bir faydasını göremedim. Arkadaki engele takılınca bastırmışlar o yüzden sıkışmış. Ancak arkadan yoluna sokabilirsen gayet rahat giriyor.

:eek: :eek: :eek: :eek: nasıl yani !!torpidoyu mu sökücem!!!??? :eek: :eek: :eek:

evet sökmen gerekiyor. başka şekilde takman imkansız. çünkü filtre orta konsoldaki havalandırmanın tam arkasında.

Torpido diyince komple ön konsol anlaşılmasın
torpido gözünü açıyon ya hani içine peçete falan koyarız genelde :)
işte onun kapağını açtığında orda dört tane vida var onları söktükten sonra kendine doğru çek gelio hemen... resimde gösterdiğim dört kırımızı nokta hizasında vidalar var... umarım açıklayıcı olmuştur... çıkan kısım kırmızı çerçeveli alan... (resimdeki torpido hangi arabaya ait bilmiyorum, corsa olabilir)

out.php

Merak edip bugün biraz kurcaladım ve polen filtresine ulaştım :D

97630213xx1.jpg

29670484er2.jpg

79346322pu8.jpg

92093266cs6.jpg

Filtreyi takmak, çıkarmak kadar kolay değil, biraz uğraşmak gerekiyo... kolay gelsin...

süper bencede garantisi bitsin bende artık öyle yapıcam

Geri