Astra H problem sorusu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EgeErbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizel motorun torku yüzünden easy vitesler problem çıkarıyor olabilir mi?
çünkü benzinli easylerde çok da fazla problem duymuyoruz.
yarı otomatikler zaten hassas, bazı parçaların üzerine dizel motorun torku binince sorun çıkartıyor diye düşünüyorum.

Yaşadıkları sorunlar hakkında detaylı bir bilginiz var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim

easytronic şanzıman beyni arızası yaşanıyor..servise gittiğinizde yeni şanzıman beyni yazılımı atıyorlar sorun çözüldü diyorsunuz bir süre kullanıyorsunuz sonra tekrar aynı arıza..araba çalışıyor ama yürümüyor..

başka bir kullanıcıdanda aynı sorun yüzünden şanzıman beyninin sökülüp revizyona gideceği konusunu konuştum 600 tl istemişler

ama dedğim gibi şansınıza hiç sorun çıkmama durumuda var ama forumda bir konu haline gelmiş sürekli konuşuluyorsa kronik bir sorun var anlamına gelir.

yine ynsak arkadaşımızın dedği gibi makyajlı kasalarda sorunu çözmüş olabilirler çünkü konuştuklarımın hepsi 2007 altı modellere sahip astra h lardı

bana göre yazı-tura easytronic almak..illede alacağım diyosanız 2007 ve sonrasına bakın

konu ile alakası yok ama başka bir teknik opel forumundada astra j otomatik şanzımanı hakkında bir yazı okudum ..araç sadece geri viteste hareket ediyormuş

Geri