Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese slmlar Astra h 2013 sıfır enjoy plus almayı düşünüyorum. aracı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acil olarak. aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum şuanki aracım vectra b cdx hepinize şimdiden teşekkürler.
Cruze 1.4 140 bg Turbo sport plus 43.500 tl , sizce en az 10 yıl kullanmak için cruze almak mı astra h sedan enjoy plus 1.6 115 bg mi? her ikiside 0 km
izmirden çorlu, edirne- zonguldak. 2 aydır bu araç bende. uzun yolculuklar şehiriçi seyehati gibi. yormuyor. mercedes- bmw ayarında 10 numara araç al kardeş akşam sabah bana dua et. kalkışta, rampada klima açıkken performans düşmesi gibi fısıltı gazetelerine bakma. onlar benzinden dizele geçenler. dizel arabada gazı debriyajı zamanla ayarlayabiliyor insan. yani gazı kapatacaksın mazotlu araç bu. tşklr. şimdiden güle güle kullan.tşklr.