astra h sedana amerikan sinyal yapmak

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm abiler ben amerikan arabalarındaki gibi sürekli yanmasını istiorum fardaki sinyalleri yalnız parklarla birlikte güzel durmaz diye düşünüyorum,sizce parklarlamı güzel yoksa tek başına sinyaller sislerle yanarkenmi?aramızda astra h ye yaptıran varmı?bu arada her hangi bir arıza verir mi elektronik?ön farlarda siyah zeminli değil çok parlar glb bunun için sinyallerin ampullerini mi değiştirmeliyim,yoksa ne yapmalıyım çok kararsızım...

O iş parklarla olmaz.Park ampulleirni sökeceksin.American park demek American arabaarındaki gibi park lambaları demek.Amerikan arabalarında park ampulleri sinyal direk yanar.Arka stoplarıda kıpkırmızı olur genelde.American park için çift duylu ampul ve uygun duy takman gerek.Far içi siyah değilse parlar ışık dağılır.Saygılar...

benim aracım astra h ve daha yeni yaptım. parklarla birlikte pek hoş durmadı benim araçta, mercekli siyah zemin olduğu için kısaları da açınca rengarenk oldu diye park ampullerini çıkarttım. senin kromajlı farlarda amerkian çok hoş durur diye düşünüyorum. eren arkadaşın dediği gibi çift duylu ampul ve çift duy alman lazım. parklardan elektrik çektiğim için herhangi bi hata vermedi.

gri astra h hb vardı 18 jantlı o hangi üyenin arabasıydı o yapmıştı ona sorayım hangi üyeydi?

adnanın arabası o adnan güçlü :) parklar sinyallere alıcak çift duylu ampul takacaksın sorun çözülcek

Geri