Astra H sis farları nereden bulunabilir ?

Evet Berk benimki çatlak. Şu benim sınavlar bitsin hurdacılara gitcem. Fiyat söylerim sana. Onu takması çok zor değil demişlerdi. Biraz uğraşırsak kendimiz takarız.

ben cıkma olarak tekini 25 ytl ye almıştım gecen sene. sonra tamponu 10 ytl ye indirtip takdırdım (en saglıklısı) toplamda 35 ytl ye hallettim :)
tamponun bi tarafındaki vidalar sökülerek tampon hafif dışa dogru bükülerek de takılabilir. bi kere ustanın biri öyle takmıştı.iç taraftaki vida ugrastırıyor baya. ama dedigim gibi en saglıklısı tamponu söküp takmak

arkadaslar benim sislerin biri kirik digeri catlak benim de degistirmem gerekiyo. astra h ile vectra c2 nin sisler ayni olabilir mi sizce??

yan sanayi urun istersen yardimci olurum

xenon veya sarı olması değiştirmez olayı içine su aldımı ampul iptal olur

sahibindende cyclone un videolu ilanı vardı ama bulamadım şimdi ama akvaryumun içinde çalıştırıyolardı ampulu ve hiçbir sorun olmuyordu...
benim sislerde çatlak yıkadıktan sonra buğulanıyor sürekli ama ampullerimde hiçbir sorun olmadı...

sahibindende cyclone un videolu ilanı vardı ama bulamadım şimdi ama akvaryumun içinde çalıştırıyolardı ampulu ve hiçbir sorun olmuyordu...
benim sislerde çatlak yıkadıktan sonra buğulanıyor sürekli ama ampullerimde hiçbir sorun olmadı...

marka model vermedim dikkat edersen benimde farlarım buhar yapıyor xenon takılı ve patlamadı allaha şükür ancak sis farları biri çatlak diğeri kırık her tazzikli su tutulduğunda aradan su kaçıp bozuyor ampulu

böyle bir ilan bende hatırlıyorum.. balıklar yüzüyordu hatta :)

Geri