**astra h spoiler** son gün çarşamba isminizi yazdirin

arkadaşlar en mantıklısı mazot :D her derde deva mazot.bende bugun bantları söktüm hafif mazot döküp en fazla 1dk bekledikten sora bezle sildim olay bitti mazot her derde devadır :):)

fotoğraf ekleyin ya açılan konuya.. cektigimiz fotolar cok detaylı degil..

arkadaşlar hayırlı olsun spoiler lar süper görünüyorlar...

Zafira B için spoiler varmı ki elinde ben Ankarada bulamadım???

sagolun..

sormak lazım.. buarada efepole giderken yolda mavi zafira opc gördük :) ilk canlı gördügüm opc ydi..

inşallah yarın gelir benimki ya sabırsızlanıyorum vallaha.

Bugun bende bantları rahat rahat çıkarırım diye düşünmüştüm ama biraz zor oldu açıkçası. Yaa kullanılan banttan yada Hüseyinin dediği gibi hava sıcaklığından dolayı sanırım çok uğraştırdı. Lekeler ile yarın uğraşıcam. Benim açıkçası cok hoşuma gitti. Hayırlısı olsun herkez için.

ben bugün uzun uğraşlar sonucu çıkardım bantları :)
kaportadaki izler rahat çıktıda hakanın uyarısıyla ekte biraz daha nazik davrandım orası biraz zaman aldı.. bazı yerlerde beyaz beyaz silikon gözüküo onu bi şekilde kapatıcam artık..

al bi ince uçlu keçeli kalem hazır:)

ben genede tekrardan sölim arkadaşlar bence en mantıklısı kalan bant izlerini mazotla silin hiç ugrastırmıyor ve ayrıca cok güzel parlatıyor aracı ;)

Son düzenleme:
spoiler yaptıran arkadaşlar resim eklerseniz bizde fikir almış oluruz bende komple body kit yaptırmayı düşünüyorum

Geri