**astra h spoiler** son gün çarşamba isminizi yazdirin

zaten kafamızdan geçende o..

80 tlye boya montaj herşeyi içinde alalım diyoruz..

buarada siz memnunmusunuz eklerinizden?

alıcak olan kişiler burdan özel mesaj yoluyla iletişim numaralarını atarsa daha iyi olur diye düşünüyorum..

Özel mesajlarınızı HSG ya da hakanguclu nickli kişilere atarsanız daha iyi olur.Bizim internette şu aralar problem oldugu için hergün giremiyorum internete.

arkadaşlar bende düşünüyorum spoiler ama malum izmirdeyim buraya gönderme imkanı nasıl olucak artı spoileri yapıcak yerin daha önce ki uygulamalarından fotoları varmı hiç?

peki bu spoiler modelinden varmı alınacak yere başta bunu sorduk ama kalıbının iyi olmadıgını oturmadıgını söyledi sizdede bu şekildemi acaba..?

@burak sakaraya

Kargo masraflarını karşılanız göndeririz tabiki.. fotolarını atarız önceki işlerinden..

efepol bize bi teklif verdi.. onu konuşup degerlendirecegiz.. özellikle belli bir model varsa paylaşırsın konuşuruz..

msn adresim : safagun@hotmail.com

@efepol

hakanguclu arkadaşımız bir soru sormuş aynı soruyu bende sorucaktım size.. bana bir msn adresi verirseniz yada beni msne eklerseniz daha detaylı konuşuruz..

Teşekkürler

peki bu spoiler modelinden varmı alınacak yere başta bunu sorduk ama kalıbının iyi olmadıgını oturmadıgını söyledi sizdede bu şekildemi acaba..?

bencede bu spoiler olmalı diğerinden çok daha güzel duruyor orjinal opc spoilere daha yakın bi görüntüye sahip diğeri daha hava kalkık ve komple yapıştırılmış gibi duruyo kırmızı aracın fotosunda ise spoilerla araç arasında bi boşluk var sanırım hava geçmesi içinde olması gerekende o gibi.

1- adnanguclu
2- HSG
3- mehmet (hsg)
4-Arslan(devilking08)
5-burak_skry(2.model için talip)

Geri