**astra h spoiler** son gün çarşamba isminizi yazdirin

Arkadaşlar bana onay veren herkesin siparişlerini verdim. Cumartesi öğlen saatlerinde inşallah teslim alıcagız

Arslan (renk belirsizligi , snle biara konuşmamız lazım msnde falan )
Maximize (Onur) (boyalı boyasız aynı fiyat tercih senin)
Mehm*etCers*el (msn e girmiyorsun abi :) )

yedek arkadaşlar.. onlardan da onay aldıgım taktirde onlarında siparişlerini kesinleştiricegim..

Son düzenleme:
ben şimdi girdim msn'ye offline'ım seni göremiyorum.benimkini onayladım.piano siyahı olmuyorsa astarsız alıp kaplatmasını ben yaptırabilirim de problem değil:)

Arkadaşlar resimdeki spoiler, klasik tiptir kesin değil mi?

Son düzenleme:
evet klasik olması lazım.. yani ben öyle biliyom..

yeni tip olanın 3.stop hizasında ve yanlarda girinti çıkıntısı var..
ve biraz daha bombeli yanılmıosam..

OK SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ benim renkte doğru yazılmış şimşek grisi yeni tip

ben şimdi girdim msn'ye offline'ım seni göremiyorum.benimkini onayladım.piano siyahı olmuyorsa astarsız alıp kaplatmasını ben yaptırabilirim de problem değil:)

ya arslan msnde titret bi beni denk geldigimizde..

sana sipariş vermedim ben yanılmıyorsam.. efepol de piano black diye bir renk yok.. karşıda o mekanda olmadı git yüzyüze görüş diyecegim.. işte msnde denk gelirsek bi konuşalım..

arkadaşlar boya koduna gerek var mı acaba.benimki şimsek grisi ama boya koduna gerek varsa söyleyebilirim.bide ben avcılarda oturuyorum bu taraflarda yakınlarda oturan varsa c.tesi onlarla buluşup gidebiliriz.bide kredi kartı geciyormuydu gecmiyormuydu?

bende avcılarda oturuyorum bilginize hem tanışmış oluruz avcılardada takılırız astracı olarak:):)

bende avcılarda oturuyorum bilginize hem tanışmış oluruz avcılardada takılırız astracı olarak:):)

avcıların neresinde oturuyorsun.ben E-5teki şalvarlı etin orda oturuyorum

biraz uzagız ama farketmez migrosun orda pazar sokağındayım ben..neyse konuyu fazla dagıtmayalım msn:my_dream_tuning@hotmail.com

Geri