astra h spor hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sernes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sernes

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim 1.3 cdtı aracım var acaba hava filtresi taksam nasıl bir ses alırım yada araç için artısı eksisi ne olur bilgisi olan varmı:sorry:

Bir süre benzinli aracımda sadece hava filtresi kullandım (kit olarak değil) daha sonra söktüm çünkü bir getirisi yok, tam aksine motordaki sıcak havayı çektiği için düşük devirlerde boğuyor aracı.
Senin aracın dizel olduğu için gerçek anlamda hava filtresinin keyfini süremessin zira bu tarz filtreler motordan tok ses çıktığı için takılır, gaza bastığında kükrer;).Sadece motora katkı sağlaması için takmak istiyorsan güzel bir tane hava filtresi kiti + air intake kit takarsın azda olsa bir verimi olur motora.Bundan daha fazlasını bekleme derim.

pek bi güç sağlamaz uzun yolda aracının rahatlamasını sağlar ses olarak ta dizellerde pek ses alınmıor benzinli araçlarda ki gibi değil yane bende vardı itg ve cok ta memnundum

adnan saolda hiçmi ses çıkmaz :D azcık bişi çıkmazmı

pek bi güç sağlamaz uzun yolda aracının rahatlamasını sağlar ses olarak ta dizellerde pek ses alınmıor benzinli araçlarda ki gibi değil yane bende vardı itg ve cok ta memnundum

serkan senin araç dizelmi

Ekli dosyalar

• fotoraf0866ga2.webp
    fotoraf0866ga2.webp
    59.5 KB · Görüntüleme: 77
adnan saolda hiçmi ses çıkmaz :D azcık bişi çıkmazmı

Belki arabanın içinden duyabilirsin.Sonuçta dizel astraların sesi diğerlerine göre çok azdır.

sadece kedim duyucaksam takmam abi yaaa ne anlamı varki ozaman

adnan benzınlıde en ıyı sesı hangı fıltre werıo bnde k&N war bazen cok gusel kukruyo resmen bazende tırt ..warmı bı bılgın bı tavsıyen..gercı sımdı kutu ıcı fln bıseyler yapıcaz soguk hawa ceksın dıe ama onu yapana kdrlık ses almak ıcın ne önerırsın..

simota astra h air intake kit üstüne tanımam:D:)

Geri