astra h spor hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sernes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arac bezili 1,6 16 v

simota astra h air intake kit üstüne tanımam:D:)
;)

adnan benzınlıde en ıyı sesı hangı fıltre werıo bnde k&N war bazen cok gusel kukruyo resmen bazende tırt ..warmı bı bılgın bı tavsıyen..gercı sımdı kutu ıcı fln bıseyler yapıcaz soguk hawa ceksın dıe ama onu yapana kdrlık ses almak ıcın ne önerırsın..

Cem ben simotadan çok memnun kaldım üst devirlerde gaza asıldığında devir ile doğru orantılı olarak kükreme seside artıyor;) ve kime sorsam bizim araçlar için onu öneriyorlar.Tabi kit halilnde(350-400TL arasında).İmkan varsa air intake ile.K&N kutu içi filtre ses yapmıyor.Bikaç arkadaşımda görmüştüm.
Son olarak sana tavsiyem bitane simota carbon spor hava filtresi al(sadece filtre 120TL civarında).Orj hava filtresinin kutusunu falan komple çıkar yerinden.Spor filtreni monte et ve kablo bağları ile sabitle güzelce.Ön ızgaradan gelen kısa bir boru var bilirsin onu spor filtrenin ağzına doğru götür bırak o şekilde.Kit alana kadar seni idare eder bu.Biz öyle yapmıştık:D

Son düzenleme:
bnde ztn orjınal fıltre kazanı iptal k&n kutu ıcınde dııl acıkta we o boru seklıyle duruo : ) ama denıycem snın dedıgını : )

en kısa zamanda bişi ler yaparız :)

ok anlastık

bende simota alıcamda yer tavsiye eden varmı arkadaşlar aksaraya gitmek zorundamıyız yoksa ?

abi karbon olanları varya dışı onlardan istiyorumda kitler pahalı geliyor biraz :) ayrı olarak takabileceğim boruyla falan böyle bişeyler yapmak istiyorum mümkünmü acaba

olay dizelden yine benzinliye gelmiş :D

dizelde tok ses alamıyoruz diye biliyorum ben..

Geri