Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O normal o zaman 100 110 arası sabit gider 113 ilk kademe 117 de 2 acar fan sağlamFan 113 gelene kadar dönmüyor hocam. Ama genelde 105 civarında kalıyor. çalıstırdım denedim.Ustalar da baktı normal dediler.
Şimdi kontrol edeceğim hepsini tekrar bilgi alışverişi yaparız duruma göre teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 29672
1 numara onların alt kısımlarından kaçırır oralara göz at bir 2 numarada gövde yerlerini takip et ve etrafına bak elinle ıslaklık varmı diye şanzımanın oradaki yağ da olabilir
Heh o boruların olduğu yerleri halledin o zaman govdete girmeden dediginiz gibi sizarak govdeye geliyor olabilir birde o boruyu çıkarınca gövde kısmından etrafına iyice bakin çürüme varmı diyeşimdi tekrar kontrol ettim kalorifer borusundan gelen kısa boru var termostata gelen. Ama asıl sızma termostat gövdenin altında gibi genel ıslaklık ordan geliyor.sızarak borunun kelepçenin oraya geliyor.
Sürekli su koyulmuş bu motora bu malzemeyi bulman sorunlu egr soğutuculu daha emin ol çoğu parçacı bunun farkli olanını verirSorunu bulduk arkadaşlar termostat gövdesinde çatlak oluşmuş ve çürümüş zamanla ordan kacırmıs suyu hep