Astra h tekliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MyEmre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MyEmre

Kayıtlı Kullanıcı
05-Amasya
Merhaba.Aracım opel astra h 2008 1.6 enjoy plus versiyon.Aracım yolda giderken lpgde iken benzine geçiyor direksiyon ve gaz kolu titriyor ve tekleyerek gidiyor.Geri lpgye aldığımda da benzine geçmeden titreme sorununa tekrar ediyor.Aracımın lpgsi akl.Teşekkürler

Merhaba.Aracım opel astra h 2008 1.6 enjoy plus versiyon.Aracım yolda giderken lpgde iken benzine geçiyor direksiyon ve gaz kolu titriyor ve tekleyerek gidiyor.Geri lpgye aldığımda da benzine geçmeden titreme sorununa tekrar ediyor.Aracımın lpgsi akl.Teşekkürler
Ayni sorun bende de oldu. Bujileri degistirdim sorun cozulmedi. Sonra atesleme bobinini degistirdim sorun cozuldu. Usta bu arizanin daha ilerisinin subaplardan olacagini soyledi. Ben bobinle kurtardim.

Benim aracımda lpg yok lakin böyle bir sorun ile bemde karşılaştım bujiler bobinler değişti düzelmedi. Haftada 1 motor ışığıda yakıyordu. Sonradan aracın beyninin çöktüğünü yazılım atılması gerektiğini söylediler beyin tamiri ve emme manifoltu temizliği yaptırdım çok şükür sorun kalmadı

Geri